Ο Γιώργος Ιωακειμίδης σε εκδήλωση για την Ναυτιλία και την Ανάπτυξη του Πειραιά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης σε εκδήλωση για την Ναυτιλία και την Ανάπτυξη του Πειραιά

Στην εκδήλωση «Ανάπτυξη του Πειραιά από τη Ναυτιλία και τη Ναυπηγοεπισκευή» που έλαβε χώρα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς στις 31 Μαίου, έδωσε το παρόν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Ε.Β.Ε.Π. – ΕΛ.Ι.Ν.Τ., καθηγητές πανεπιστημίων, πρόεδροι σωματείων, πολίτες και εκπροσώποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Ο κ. Ιωακειμίδης συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π. Βασίλη Κορκίδη, τον Πρόεδρο του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. Νικόλαο Λιάπη και τον Αντιδήµαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης Πειραιά Δημήτρη Καρύδη  για τα μεγάλα θέματα ανάπτυξης του Πειραιά, του μεγάλου ναυτιλιακού κέντρου της χώρας.

Με το πέρας της συμμετοχής του στην ημερίδα, ο Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε: “Οι Μέρες θάλασσας που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά είναι πολύ σημαντικές και για την πόλη και για την Ελλάδα. Ειδικά η σημερινή ημερίδα που εστίασε στην ελληνική ναυτιλία, σε ένα από τους δυναμικότερους τομείς της οικονομίας της χώρα μαςΑξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο για αυτή του την πρωτοβουλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet