Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στα εγκαίνια καταστήματος γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας εστίασης στην Πέτρου Ράλλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στα εγκαίνια καταστήματος γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας εστίασης στην Πέτρου Ράλλη

Στα εγκαίνια του καταστήματος της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας εστίασης και στο χώρο αναψυχής που δημιουργήθηκε κατά την κατασκευή στην Πέτρου Ράλλη, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου., ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης. Κατά την άφιξή του στο χώρο, τον κ. Ιωακειμίδη υποδέχτηκαν μέλη του προσωπικού και στελέχη της εταιρείας που τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του.

Με την σειρά του ο κ. Ιωακειμίδης αφού ευχήθηκε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στους υπεύθυνους και την διοίκηση του καταστήματο,ς ξεναγήθηκε στον προαύλιο χώρο αναψυχής που δημιουργήθηκε και ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για την πρόοδο της δεντροφύτευσης με ελιές που βρίσκεται εν εξελίξει. Τέλος ξεναγήθηκε και στον  ειδικά διαμορφωμένο για την ασφάλεια των παιδιών παιδότοπο που κατασκεύασε η εταιρεία.

Με τη λήξη της ξενάγησης και πριν αποχωρήσει από το χώρο του καταστήματος, ο Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε: «Ο χώρος που εγκαινιάσαμε σήμερα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα το τι μπορεί να πετύχει μια ανοικτή στην επιχειρηματικότητα και στη συνεργασία -πάντα με κανόνες διαφάνειας- με τον ιδιωτικό τομέ Δημοτική Αρχή. Συνεργαστήκαμε με την εταιρεία για να πραγματοποιηθεί μια επένδυση που δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας. Και ταυτόχρονα μετέτρεψε το χώρο σε ένα πάρκο με παιδότοπο ανοιχτό σε μικρούς και μεγάλους, αναβαθμίζοντας και όλη την περιοχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet