Ο Γιώργος Κατσαμπέκης εντάσσεται στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Γιώργος Κατσαμπέκης εντάσσεται στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή εντάσσεται ο Γιώργος Κατσαμπέκης.

Το νέο μέλος της παράταξης δηλώνει σχετικά:

«Εδώ και 23 χρόνια η οικογένεια μου και εγώ ζούμε στην Αγία Παρασκευή στην περιοχή του Άη Γιάννη. Η ζωή στην πόλη πρέπει να έχει παρόν και μέλλον, έτσι ώστε να μπορούμε να ζήσουμε ανθρώπινα, να μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σωστά , να μπορούν να περπατούν οι ηλικιωμένοι χωρίς φόβο αν θα χτυπήσουν, να μπορούν οι επαγγελματίες της πόλης μας να προσφέρουν ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες τους.

Ο σχεδιασμός και η βελτίωση της καθημερινότητάς μας θα πρέπει να κινείται με άξονα τη γειτονιά μας, το σχολείο μας, την πόλη μας. Οι πλατείες μας, οι δρόμοι μας, οι γειτονιές μας έπρεπε να σφύζουν από ζωή και όχι να είναι άβατο αυθαιρεσιών και ανομίας ή εγκληματικότητας. Η δουλειά πρέπει να είναι ομαδική. Η πόλη μας αξίζει να είναι ζωντανή και όχι σε παρακμή και εγκατάλειψη. Η “ισχύς εν τη ενώσει” έχει να κάνει με την ομαδικότητα, το σχεδιασμό και το όραμα που μοιραζόμαστε με τον επικεφαλής της παράταξής μας Γιώργο Οικονόμου. Η πόλη μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα συντρέχουν στα καθημερινά προβλήματά της. Ανθρώπους που θα νοιάζονται. Να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να κάνουμε μια Νέα Αρχή.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης Γ. Οικονόμου αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε τον συμπολίτη μας Γιώργο Κατσαμπέκη στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας. Με ενεργούς πολίτες και με νέα στελέχη που έχουν όρεξη και όραμα θα κάνουμε μία Νέα Αρχή. Ο Γιώργος ανήκει στην κατηγορία των πολύ δραστήριων δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για την αποφασιστικότητά του, το ομαδικό πνεύμα, την επαγγελματική του κατάρτιση και την κοινωνική του δράση. Με σπουδές στην Διοίκηση και Οικονομία τουριστικών επιχειρήσεων, με πολυετή εμπειρία στο εμπόριο και στις υπηρεσίες και με την σημερινή του επαγγελματική ιδιότητα ως προϊσταμένου πολυεθνικής εταιρείας, θα είναι σημαντική η συνδρομή του και στα κοινά και στη δημοτική μας παράταξη. Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο όλο το διαθέσιμο δυναμικό του Δήμου μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στην πόλη μας. Καλή επιτυχία Γιώργο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet