Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Δήλωση Γιώργου Οικονόμου

«Καλωσορίζουμε τον συμπολίτη μας Γεώργιο Κυριακόπουλο, Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ, στην δημοτική μας παράταξη.

Ο Γιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας από το 2007, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην μελέτη, επίβλεψη, και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, την έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας υποδομών, στις ενεργειακές αναβαθμίσεις και επιθεωρήσεις ως Ενεργειακός Επιθεωρητής και στην παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας.Είναι μάλιστα σημαντική η προσφορά του και ως μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του ΤΕΕ για την Ενεργειακή Απόδοση των Κτιρίων.

Εξειδικεύεται επίσης και στην παροχή υπηρεσιών Μηχ/γου Μηχ/κου στον τομέα της βιομηχανίας και σε κατασκευές υψηλών απαιτήσεων.

Ξεχωρίζει για την πολύ συγκροτημένη άποψη και γνώση, το ήθος του, αλλά και την μεθοδικότητα στην δουλειά του. Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ο Γιώργος Κυριακόπουλος δέχθηκε να συνδράμει στην κοινή συλλογική προσπάθεια, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει προοπτική για καλύτερες συνθήκες και ένα καλύτερο αύριο για μέλλον της πόλης μας.

Μιας πόλης που θα πρέπει να βελτιώσει την καθημερινότητά μας με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης.

Θα είναι σημαντική η συνδρομή του σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό του αντικείμενο αξιοποιώντας τις εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες του από την επαγγελματική του ενασχόληση στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των τεχνικών έργων, της κυκλικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Καλή επιτυχία Γιώργο.»

Δήλωση στήριξης του Γιώργου Κυριακόπουλου

«Από το 1986, το έτος μεταδημοτεύσεώς μου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, και εφεξής, ουδέποτε είχα διανοηθεί να συμμετέχω σε κάποια συλλογική προσπάθεια για τη θετική ανέλιξη της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως του Δήμου μας. Κατά πάσα πιθανότητα ένεκα του ότι δεν έχει υπάρξει εφάμιλλη συλλογική προσπάθεια.

Ως εκ τούτου, δεν υπήρξε προσπάθεια που να με εχρειάζετο, όπως και συνέβη, και σε κάθε περίπτωση δε θα είχα τίποτε να της προσφέρω. Μέχρι σήμερα. Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η διαμήνυση της επιθυμίας του Κου Οικονόμου να με συναντήσει εντός των πλαισίων αναζητήσεως ανθρώπων που να διαθέτουν – σωρευτικώς- ήθος και ικανότητες. Ώστε, τελικώς, μάλλον χρειάζονται και αυτά τα στοιχεία και το διέγνωσε μόνον ο Κος Οικονόμου, αναρωτήθηκα.

Έτσι, απεφάσισα να τον συναντήσω και κατόπιν εκτενούς συζητήσεως, μου ανέπτυξε το όραμά του, το οποίο συνίσταται -αρχικώς μα όχι περιοριστικώς- στους οκτώ (άξονες προτεραιότητος της ιδρυτικής διακηρύξεως της “Νέας Αρχής”.

Το θεμελιώδες στοιχείο που εκτιμώ ότι απαιτείται για την περίσταση και που απεκόμισα ότι το διαθέτει ο Κος Οικονόμου είναι η καλή-ειλικρινής πρόθεση να παράξει έργο. Έχει λόγο με αρχή, μέση και τέλος εκ του οποίου συνάγεται ότι έχει προεργασθεί για την πραγμάτωση των συνιστωσών του οράματός του, το οποίο ήδη οπτικοποιεί. Εκφράζεται άνευ των κλασικών ευφυολογημάτων, “πυροτεχνημάτων”, και τεχνικών κενού εντυπωσιασμού που είθισθαι να χρησιμοποιούν άνθρωποι που διεκδικούν τέτοιου είδους αξιώματα. Δεν πάσχει εκ διαταραχής εντός του φάσματος του “πολιτικού αυτισμού”. Ως ανεξάρτητος μη ορώντας “αριστερά” και “δεξιά” μα μπροστά, παραμερίζοντας το “πολιτικό μοιρογνωμόνιο”, συγκροτεί την ομάδα που θα είναι ικανή να συνδράμει ουσιωδώς στην υλοποίηση του οράματος, η χρονική διάρκεια επιτεύξεως του οποίου θα μειωθεί ευθέως αναλόγως με το βαθμό ενεργοποιήσεως των κατοίκων και την απότοκη ένταξή τους στην ομάδα ως χρησίμων και απαραιτήτων συνεργατών, καθότι το όραμα δεν είναι ατομικό ή της ομάδος υλοποιήσεως, αλλά συλλογικό. Τέλος, διεπίστωσα, ότι ήδη στην ομάδα έχουν ενταχθεί πρόσωπα για τα οποία έχω κατασταλαγμένη ιδία γνώμη και τα οποία διαθέτουν ήθος και ικανότητες, αποδεδειγμένα.

Ως εκ των ανωτέρω, έλαβα την Απόφαση να συνδράμω στο εγχείρημα του Κου Οικονόμου, ερειδομένης στα προεκτεθέντα, κατά τη διάρκεια ισχύος των οποίων θα παραμένω δίπλα του υπό οιαδήποτε ιδιότητα και με οιονδήποτε τρόπο.

Συντάσσομαι με τον Κο Οικονόμου!

To γραφείο Τύπου της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet