Ο Θανάσης Ξυνταράκης στη Νέα Δημιουργία
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Θανάσης Ξυνταράκης στη Νέα Δημιουργία

Θα ήθελα να γνωρίσω στους φίλους και γνωστούς μου, ότι αποδέχθηκα την πρόταση του φίλου μου Παναγιώτη Ιωάννου, να είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” στις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο 2023.

Οι παππούδες μου ήρθαν στην Ελλάδα από την Μικρασία και έμειναν για μεγάλο διάστημα σε ξύλινες κατασκευές στο Μαρούσι.

Είμαι κάτοικος Μαγκουφάνας από το 1950.  Έκανα τη βασική μου εκπαίδευση βγάζοντας το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαγκουφάνας και τελείωσα τις σπουδές μου στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.  Είμαι παντρεμένος με την Πόπη **** και έχουμε 3 γιους και 5 εγγόνια.  

Επαγγελματικά ασχολήθηκα με την δουλειά του πατέρα μου, (εμπόριο φρούτων) και αργότερα ως πωλητής στην Γ’ Λαϊκή Αθηνών.  Υπήρξα Πρόεδρος των εμπόρων της Γ’ Λαϊκής Αθηνών για 26 χρόνια και έχω προσφέρει στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας φρούτα και λαχανικά.

Τα τελευταία 10 χρόνια, με την παρότρυνση του φίλου μου Παναγιώτη Ιωάννου, η προσφορά μας είναι τακτικότερη και βοηθάμε επιπλέον και τις εκκλησίες του Δήμου μας με περισσότερα προϊόντα.

Υπήρξα ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Μαγκουφάνας για 16 χρόνια και όπως λένε οι φίλοι μου, ήμουν καλός αμυντικός.  Επίσης για λίγο διάστημα ήμουν Πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης.

Θα είμαι υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον φίλο μου τον Παναγιώτη και πιστεύω ότι οι δημότες θα μας ψηφίσουν να διοικήσουμε τον Δήμο και να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις και το πρόγραμμά μας.

Αφήνουμε τα κομματικά μας πιστεύω για τις εθνικές εκλογές και ψηφίζουμε ικανούς και άξιους συμβούλους για τον Δήμο μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet