Ο Κωνσταντίνος Παπαστσίκης νέο μέλος της δημοτικής παράταξης Ηράκλειο Αλλιώς
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Κωνσταντίνος Παπαστσίκης νέο μέλος της δημοτικής παράταξης Ηράκλειο Αλλιώς

Ένας ακόμα υποψήφιος προστίθεται στην οικογένεια του «Ηράκλειο Αλλιώς», ο Κωνσταντίνος Παπαστσίκης. Ένας Ηρακλειώτης με πάθος και όρεξη να προσφέρει στην πόλη του, στην πόλη που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του. Ένας γονιός ενεργό μέλος της σχολικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας αποφασίζει να συμμετέχει στη δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς» θέτοντας το χρόνο και τις ικανότητές του στη διάθεση των συμπολιτών του και της πόλης του.

«Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα. Επαγγελματίας, οικογενειάρχης με δυο μεγάλα παιδιά, πάντα παρών στα θέματα της πόλης, με ήθος και αξίες, με καταγεγραμμένη την προσφορά του στην κοινωνία. Χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισε να συνταχθεί μαζί μας στην αυτοδιοικητική μας προσπάθεια. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και κάθε μέρα προστίθενται νέα μέλη και υποστηρικτές σε ένα συνδυασμό που επιθυμεί να ανατρέψει τα κακώς κείμενα της υπάρχουσας διοίκησης. Είμαστε εργαζόμενοι, επαγγελματίες, επιστήμονες, άνθρωποι από κάθε κοινωνικό στρώμα εκπροσωπώντας όλους τους συμπολίτες μας και προσκαλούμε κάθε έναν και κάθε μια που ασπάζεται τςι αρχές και τις απόψεις μας να συμπράξει μαζί μας. Κώστα σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου», σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Μπαρμπούνης.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Παπαστσίκη.

Ο Κώστας Παπαστσίκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των κατασκευών και συγκεκριμένα παρκετοποιός.

Ενεργός γονιός, μέλος της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής. Έχει επίσης διατελέσει ταμίας και πρόεδρος για δύο θητείες τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.
Είναι πατέρας δυο παιδιών, ενός γιου 20 ετών, φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιας κόρης 17 ετών, μαθήτριας Β’ Λυκείου.

Επίσης, έχει διατελέσει Γραμματέας και Αντιπρόεδρος στον Συνεταιρισμό Παρκετοποιών Ελλάδος.

Νίκος Μπαρμπούνης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet