Παρόντες στη γιορτή του Συλλόγου «Αριστοτέλης» τα μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Παρόντες στη γιορτή του Συλλόγου «Αριστοτέλης» τα μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+

Σε μια όμορφη βραδιά, γεμάτη χαμόγελο, αισιοδοξία και βραβεύσεις των νεαρών αθλητών, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου «Αριστοτέλης».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+» είχαμε την ευκαιρία για μια ξένοιαστη, απόδραση, με κουβέντα και ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, καθώς και να χειροκροτήσουμε τους αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν στο σκάκι τη χρονιά που μας πέρασε.  

Παρόντες στην άρτια αυτή εκδήλωση ήταν οι Μαρία Τραγάδη, Κώστας Ξανθόπουλος, Αθανασία Κωστάκου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Χαράλαμπος Καρανάσος, Μαρήλια Νικολαΐδου, Σοφία Γουναροπούλου ,Κωσταντίνος Αργίτης, Βασίλης Φασουλάς, Κατερίνα Φασουλά, Βασιλική Ματζαβέλα, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Μαρίνα Μαγκουρίλου και Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου. 

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση, όπου είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε έναν από τους πιο δραστήριους Συλλόγους της πόλης μας. Ο «Αριστοτέλης» αποτελεί παράδειγμα οργάνωσης και αξίζουν πολλοί έπαινοι στο Διοικητικό του Συμβούλιο, τους αθλητές του και τις οικογένειές τους για την προσπάθεια που καταβάλλουν. Το σκάκι είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα, εξαιρετικής σημασίας για την πνευματική και ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη. Από την πλευρά μας, θέλουμε να επαναλάβουμε την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε στενά με όλους τους Συλλόγους της πόλης μας με μόνο στόχο να δώσουμε επιπλέον κίνητρα στους μαθητές της πόλης μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet