Πεύκη: Στην τέλεση θείας λειτουργίας προς τιμήν των Σωμάτων Ασφαλείας ο Π. Ιωάννου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Πεύκη: Στην τέλεση θείας λειτουργίας προς τιμήν των Σωμάτων Ασφαλείας ο Π. Ιωάννου

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Δημιουργία και υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Πεύκης κατά την τέλεση θείας λειτουργίας προς τιμήν των σωμάτων ασφαλείας.

Συγκεκριμένα κατόπιν προσκλησέως μεταβεί στον ως άνω Ιερό Ναό για να τιμήσει με την προσευχητική του παρουσία τους αστυνομικούς οι οποίοι κάθε μέρα βάζουν την ζωή του σε κίνδυνο για την προστασία των πολιτών.

Την θεία λειτουργία τέλεσε ο Αρχιμ. π. Νήφωνας ο οποίος είναι κληρικός του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και τυγχάνει Αστυνομικός.

Επίσης στη θεία λειτουργία παρεβρέθηκαν ο κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος Διοικητής Α.Τ Αμαρουσίου και η κα Βασιλική Βαμβάτσικου Διοικητής Α.Τ Φιλοθέης – Ψυχικού .

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο κ. Ιωάννου συνομίλησε με τους αστυνομικούς και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη στη βαρυσήμαντη αποστολή τους .

Επίσης συνεχάρη των προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμ. Ευστράτιο Δελλατόλα για την για ακόμα μια φορά ζεστή φιλοξενία και την άρτια οργάνωση .

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet