Π. Ιωάννου: Yποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιούσε φιέστα για την υποψηφιότητά του σε ημέρα πένθους
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Π. Ιωάννου: Yποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιούσε φιέστα για την υποψηφιότητά του σε ημέρα πένθους

Τη θλίψη του για τον χαμό των ιπτάμενων Ευ. Τσιτλακίδη και Μ. Τουρούτσικα εκφράζει ο Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λύκόβρυσης – Πεύκης Νέα Δημιουργία, επισημαίνοντας ότι «την ημέρα πένθους, και ενώ σημαντικοί φορείς όπως η Περιφέρεια Αττικής ακύρωναν εκδηλώσεις, στον Δήμο μας υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιούσε φιέστα για την υποψηφιότητά του».

Ο κ. Ιωάννου αναφέρει σχετικά:

«Η πατρίδα μας βιώνει ημέρες πένθους καθώς θρηνεί δυο ακόμα ήρωες των αιθέρων. Ο αδόκητος θάνατος των σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών και υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, 29 ετών, μας θυμίζει πόσα νέα παιδιά προσφέρουν την υπηρεσία τους στην πατρίδα καθημερινά. Διαθέτουν την νεανική ορμή τους και τη θαρραλέα ψυχή τους για να διασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και την δικιά μας ασφάλεια.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των δύο πιλότων.

Δυστυχώς μέσα σε αυτήν την θλίψη που συνέχει τους περισσότερους από εμάς, υπάρχουν άνθρωποι που ενώ θέλουν να διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών έχουν σημαντικές ελλείψεις στα κοινωνικά τους αισθητήρια και την ανθρώπινη ευαισθησία.

Εκφράζουμε την θλίψη μας για τον άδικο χαμό των νέων ιπτάμενων, αλλά και την απογοήτευσή μας που την ημέρα πένθους, και ενώ σημαντικοί φορείς όπως η Περιφέρεια Αττικής ακύρωναν εκδηλώσεις, στον Δήμο μας υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιούσε φιέστα για την υποψηφιότητά του μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του.

Για να δούμε θα ζητήσει συγνώμη για το τόσο σοβαρό ατόπημα που έκαναν ο υποψήφιος δήμαρχος και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι που συμμετείχαν στη φιέστα που συνέπεσε χρονικά με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet