Σε κάθε Ι.Ν. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Νέα Δημιουργία κατά την ημέρα των Χριστουγέννων
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε κάθε Ι.Ν. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Νέα Δημιουργία κατά την ημέρα των Χριστουγέννων

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Δημιουργία”, υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης προσπάθησε με την παρουσία του να υπογραμμίσει την σπουδαιότητα της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέστη στην αγρυπνία που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης.

Την ημέρα των Χριστουγέννων συμμετείχε στην θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως όπου είχε την ευκαιρία να προσφέρει σε όλο το εκκλησίασμα ένα μικρό συμβολικό κέρασμα και να ευχηθεί Χρόνια πολλά .

Ο κ. Ιωάννου συμμετείχε και στη δεύτερη θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης μεταφέροντας τις ευχές όλου του συνδιασμού προς τους ιερείς και του εργαζόμενους στο Ναό .

Η “Νέα Δημιουργία” κατά την ημέρα των Χριστουγέννων έδωσε το παρόν σε κάθε ιερό ναό του Δήμου μας τιμώντας την μεγάλη ημέρα της ορθοδοξίας .

Κατά την εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου την επόμενη των Χριστουγέννων ο κ. Ιωάννου συμμετείχε στην αρχαιοπρεπή θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του αδελφοθέου που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Αγίων Αποστόλων Πέτρου κ Παύλου Πεύκης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος κ.Κυρίλλου. Ο κ . Ιωάννου είχε την ευκαιρία να ευχηθεί στο Σεβασμιώτατο Χρόνια πολλά .

Ο κ. Ιωάννου και ο Δημοτικός Συνδιασμός “Νέα Δημιουργία” εύχονται Χρόνια πολλά και ευλογημένα ο Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές μας, να μας γαληνέψει και να μας φωτίσει .

Με το καλό το Νέο έτος .

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet