Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Αριστοτέλης» Λυκόβρυσης – Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Αριστοτέλης» Λυκόβρυσης – Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του εξωραϊστικού, πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου «Αριστοτέλης» Λυκόβρυσης – Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη συμβολή του στην πολιτιστική και πνευματική καλλιέργεια των κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τη συνέχιση της επιτυχημένης διαδρομής του στη μύηση των νέων στην ενασχόλησή τους με το σκάκι καταφέρνοντας σημαντικές επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό αγωνιστικό επίπεδο.

«Ο “Αριστοτέλης” είναι συνώνυμο του πνευματικού αθλητισμού στον τόπο μας καλλιεργώντας στους νέους μας τις δεξιότητες της σκακιστικής στρατηγικής. Από τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός”, έχω υπάρξει σταθερός αρωγός των προσπαθειών του Συλλόγου. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα συνεχίσουμε στην πράξη να στηρίζουμε το έργο του, όπως και των υπόλοιπων συλλόγων του Δήμου μας, οι οποίοι διαχρονικά συμβάλλουν στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας. Η ανάπτυξη των στρατηγικών που θα θέσουν τις βάσεις για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο αποτελεί αρχή και βασική μας στόχευση. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ευκαιρίες για τις κατάλληλες κινήσεις “ματ” στον προσωπικό αλλά και στον αυτοδιοικητικό στίβο με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet