Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία» η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία» η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία» για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη τον Πρόεδρο Γιώργο Γαζεπίδη, και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, για τη συστηματική προσπάθειά τους να διατηρούν ζωντανή τη μνήμη και τις παραδόσεις των αλησμόνητων πατρίδων.

Στο μήνυμά της, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ανέφερε: «Οι σύλλογοι του Δήμου μας, όπως και ο Σύλλογος Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης, αποτελούν δραστήριο και ζωντανό πυρήνα της κοινωνίας μας. Το έργο τους, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διατήρηση και τη διασφάλιση της παράδοσης, της ιστορικής μνήμης και της πολιτιστικής ταυτότητας του λαού μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει το έργο των τοπικών συλλόγων καθώς η δραστηριοποίησή τους έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως έχω πράξει και κατά το παρελθόν από τη θέση της Προέδρου του ΠΕ.Α.Π, θα συνεχίσω να υποστηρίζω στην πράξη το έργο των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου μας».

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet