Στην ετήσια βράβευση των μαθητών από την Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην ετήσια βράβευση των μαθητών από την Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης για τη βράβευση των μαθητριών και μαθητών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εκπαιδευτικός φιλόλογος, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με φίλους εκπαιδευτικούς, συγχαίροντας την Ένωση που μέσα από τον θεσμό αυτό στηρίζει τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου και τους ενθαρρύνει στα μαθησιακά τους βήματα.

«Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές του Δήμου μας που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα στις σχολικές αίθουσες για την κατάκτηση της γνώσης, το εισιτήριο για τον ώριμο πολίτη του αύριο αλλά και για την κατάκτηση επόμενων στόχων ζωής. Συγχαρητήρια και στην Ένωση Γονέων που στέκεται στο πλευρό των παιδιών, στηρίζει και ενθαρρύνει τα μαθησιακά τους βήματα. Ως εκπαιδευτικός φιλόλογος αλλά και αυτοδιοικητικός, τα παιδιά και η νεολαία μας βρίσκονται σταθερά στο πεδίο της δράσης και του ενδιαφέροντός μου, γιατί θεωρώ ότι όλοι εμείς, οι μεγάλοι, από όποια θέση και ρόλο και αν βρισκόμαστε, του γονέα, του εκπαιδευτικού, του αυτοδιοικητικού, έχουμε υποχρέωση να εμφυσούμε στα παιδιά μας την αγάπη για τη γνώση, την αγάπη για το σχολείο ώστε να επωφεληθούν από τα εφόδια και τις ευκαιρίες που τους προσφέρει στη διαδικασία προς την ενηλικίωση. Σε αυτή τη βάση, και με προτεραιότητα την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που σχετίζεται με τη βελτίωση του ρόλου του σχολείου και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, θα εργαστούμε και ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους, θα είμαστε κοντά στα παιδιά μας, θα ενθαρρύνουμε την αριστεία, θα διεκδικήσουμε και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για ασφαλή και σύγχρονα σχολεία στον Δήμο μας».

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet