Στην παράταξη Ηράκλειο Μαζί ο Γιάννης Αϊβάζης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην παράταξη Ηράκλειο Μαζί ο Γιάννης Αϊβάζης

Με την παράταξη του Γιώργου Παπαδημητρίου Ηράκλειο Μαζί συμπορεύεται ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γ Αϊβάζης δηλώνει σχετικά:

Η παράταξή μας, με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδημητρίου αποτελεί προϊόν πρωτοβουλίας συμπολιτών μας και ώριμο αίτημα της κοινωνίας για ενότητα και ανανέωση. Η παράταξη στην οποία δραστηριοποιούμαι και μάχομαι θέλει να προσδώσει ένα σημείο αναφοράς που θα αναδείξει την πόλη μας το Ηράκλειο, σε πόλη για να ζεις, σε πόλη για να δουλεύεις, σε πόλη που αξίζει, σε μια πόλη πρότυπο. Μια ανανέωση όχι μόνο πολιτικού χαρακτήρα, αλλά μια ανανέωση σε πρόσωπα, προτάσεις και πρακτικές. Γιατί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι οι πολίτες του Ηρακλείου επιθυμούν και επιδιώκουν να συμμετέχουν στα κοινά και να διαμορφώνουν προτεραιότητες οι οποίες είναι αναγκαίες για τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος αγωνιά για το Ηράκλειο της νέας εποχής, το Ηράκλειο που μας αξίζει. Η ενότητα απευθύνεται σε όλους τους δημότες και τους πολίτες της πόλης μας σε όποιο πολιτικό και ιδεολογικό χώρο ανήκουν. Τους στέλνουμε μήνυμα να συμπορευτούμε μαζί μας στο αύριο. Τους στέλνουμε μήνυμα ότι τους θέλουμε μαζί μας. Διότι μέσα από τις γόνιμες αντιπαραθέσεις και συνθέσεις το πολυδύναμο αίτημα της ενότητας παραμένει μόνιμο και διαχρονικό.

Η πόλη μας το Ηράκλειο έχει ανάγκη από την επίλυση των προβλημάτων και μόνο των προβλημάτων. Αυτός είναι ο αντίπαλός μας, η χάραξη νέων στρατηγικών και θεραπειών που θα οδηγήσουν σε άμεσες και ρεαλιστικές λύσεις. Το Ηράκλειο πρέπει να κάνει μια νέα αρχή απαλλαγμένο από τις παθογένειες των προηγούμενων ετών σηματοδοτώντας την ανάγκη από αλλαγή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet