Στην 1η Δράση Εθελοντικής Αναδάσωσης 2023 που διοργανώθηκε από τον ΣΠΑΠ η παράταξη Πεντέλη 2020
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην 1η Δράση Εθελοντικής Αναδάσωσης 2023 που διοργανώθηκε από τον ΣΠΑΠ η παράταξη Πεντέλη 2020

Δυναμικό ήταν το παρών της δημοτικής μας παράταξης στην 1η Δράση Εθελοντικής Αναδάσωσης 2023 βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, που οργάνωσε ο Σ.Π.Α.Π. σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον Δήμο Πεντέλης. Στην περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν εκτός από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Άγγελο Παλαιοδήμο, ο σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Απ. Φραντζής και τα στελέχη Βασιλική Ρούσσου, Δ. Λαδογιάννη, Αθ. Σαραντάρης, Κ. Χριστόπουλος, Γ. Λάλος.

Η ομάδα της δημοτικής παράταξης Πεντέλη 2020 Πράσινη- Έξυπνη – Δημοκρατική Πόλη, μαζί με μεγάλο πλήθος εθελοντών από πολλές περιοχές της Αττικής συνέδραμαν τους εργαζόμενους του Σ.Π.Α.Π. και του Δήμου Πεντέλης στο κόψιμο και την απομάκρυνση καμένων δέντρων (τα οποία έξι μήνες μετά συνεχίζουν να θυμίζουν την καταστροφική πυρκαγιά της 19ης Ιουλίου 2022) και τη φύτευση εκατοντάδων βραδύκαυστων νέων δέντρων βελανιδιάς, κουτσουπιάς και χαρουπιάς.

Ευελπιστούμε ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και ένταση και από την πλευρά μας, όντας πιστοί στο όραμά μας για μια πράσινη πόλη, θα είμαστε άοκνοι αρωγοί αντίστοιχων δράσεων, με σκοπό όχι μόνο την αποκατάσταση του φυσικού τοπίου, αλλά και για την καλλιέργεια περιβαλλοντικής και κοινωνικής συνείδησης, μέσω της ενεργής συμμετοχής σε αυτές. Είναι πολύ παρήγορο ότι τη συγκεκριμένη δράση αγκάλιασαν εκτός από εθελοντικές ομάδες, εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους που αποφάσισαν να αφιερώσουν το κυριακάτικο πρωινό τους στην προσπάθεια να ξαναπρανίσει το πολύπαθο Πεντελικό Όρος.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet