Στη δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί ο Γιάννης Ζούνης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στη δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί ο Γιάννης Ζούνης

Με χαρά υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας «Μπροστά Μαζί», τον Γιάννη Ζούνη, ένα νέο άνθρωπο, εθελοντή δια βίου, με όραμα και πλούσια φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση στην τοπική μας κοινωνία.

Ο συνδυασμός μας συνεχίζει να είναι η σταθερή φωνή των συμπολιτών μας, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους αλλά και τα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης.

Είμαστε σίγουροι πως και με την παρουσία του συμπολίτη μας Γιάννη Ζούνη γινόμαστε πιο δυνατοί.

Βιογραφικό Γιάννη Ζούνη

Ο Γιάννης Ζούνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Μαρτίου του 1974 και από τότε ζει στην Πεντέλη.

Πατέρας του είναι ο Αλέκος Ζούνης και μητέρα του η Όπυ Ζούνη.

Σπούδασε στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Κοζάνης και πήρε μεταγραφή στον Πειραιά στο τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Είναι παντρεμένος με την Νικολένα Καλαϊτζάκη και έχουν μια κόρη την μικρή Όπυ Ζούνη.

Εργάζεται στον χώρο της Πληροφορικής και είναι Εθελοντής στην Πυρασφάλεια Πεντέλης από το 1989.

Ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από το 2001 με πολλές διακρίσεις.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας Πεντέλης, Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης και είναι εν ενεργεία Πρόεδρος του Φιλοζωικού σωματείου Μελισσίων – Πεντέλης.

Είναι εν ενεργεία Εθελοντής Πυροσβέστης στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης από το 1998.

«Μπροστά μαζί για τον Δήμο Πεντέλης με τον Λευτέρη Κοντουλάκο»

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 πίστεψα κι εγώ σε μια νέα Δήμαρχο, που αρχικά φαινόταν να έχει όρεξη για δουλειά.

Σύντομα όμως διαπίστωσα ότι όλα ήταν ένας μύθος, τεράστια οργανωτικά προβλήματα και έλλειψη διάθεσης για ουσιαστική δουλειά.

Η ανεπάρκεια που διακατέχει, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της την σημερινή Διοίκηση του δήμου μας είναι πρωτοφανής.

Προσπαθεί να ρίχνει τις δικές της ευθύνες, σε αυτούς που προσπαθούν πραγματικά να βοηθήσουν την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Πεντέλης, καθιστώντας τους σ΄ εξιλαστήρια θύματα.

Μετά από δυόμιση χρόνια στην θέση του εντεταλμένου στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Πεντέλης, βίωσα όλο αυτό το διοικητικό χάος, παραιτήθηκα εφόσον συντάχθηκε ένα νέο σχέδιο πυροπροστασίας, στο οποίο δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μου, ως όφειλαν και ποτέ δεν φοβήθηκα να αναλάβω τις ευθύνες, στον βαθμό που μου αναλογούσαν για την ταλαιπωρία των συνδημοτών μου από τις χιονοπτώσεις.

Σημειωτέον δε, ότι μόλις πληροφορήθηκα το περιεχόμενο του εν λόγο σχεδίου, το θεώρησα άκρως επικίνδυνο για τον Δήμο μας.

Σίγουρα όμως το νέο σχέδιο πυροπροστασίας δεν ήταν η αιτία, αλλά η αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι, όταν η προσπάθειά μου να λειτουργήσει ο μηχανοκίνητος στόλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, είχε ως αποτέλεσμα να βάζω λεφτά από την τσέπη μου και να εγγυώμαι προσωπικά για να προμηθευτεί ανταλλακτικά ο Δήμος Πεντέλης για τ΄ αυτοκίνητά του, όπου ακόμα και σήμερα δεν τα έχει εξοφλήσει τελείως.

Έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μου, συντάσσω τις δυνάμεις μου «Μπροστά Μαζί για τον Δήμο Πεντέλης» με τον Λευτέρη Κοντουλάκο, προκειμένου να συνεισφέρω στην πολιτική κίνηση που θα βγάλει από το αυτοδιοικητικό αδιέξοδο τον δήμο μας.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet