Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Ανανέωση Συνεργασία
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Ανανέωση Συνεργασία

Προσκεκλημένα μέλη της παράταξης μας «Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας» παρευρεθήκαν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ της πόλη μας που διοργάνωσε ο ΚΟΙ.Π.Α.Π. (ΚΟΙνωνική Προστασία Αλληλεγγύη Παιδεία) του Δήμου μας.

Η πανέμορφη αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα στο «κτήμα Casarma» στη Νέα Κηφισιά και οι ηλικιωμένοι από όλο το Δήμο μας αλλά και οι άλλοι συμμετέχοντες, διασκέδασαν με μουσική, πλούσιο φαγητό, άφθονο κρασί και πάρα μα πάρα πολύ χορό.

Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να είναι πιο συχνές γιατί τις έχουν ανάγκη τα μέλη των ΚΑΠΗ, ειδικά αυτή τη δύσκολη από κάθε άποψη, περίοδο.

Ως νέα παράταξη, θέλουμε οι ηλικιωμένοι να παίζουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα του δήμου μας και να συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, της πόλης μας. Μέσω του εθελοντικού έργου, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεων που έχουν, της βοήθειας που παρέχουν στα παιδιά τους και στους συγγενείς τους, αποτελούν ενεργό τμήμα της κοινωνίας μας.

Είναι θέληση αλλά και επιθυμία της παράταξής μας, όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου να αποτελούν χώρο έκφρασης, ζωντάνιας, ανάπτυξης της δημιουργικότητας, παροχής κοινωνικής φροντίδας αλλά και πολιτιστικών αναζητήσεων.

Τα μέλη της παράταξής μας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή για να ενθαρρύνουν τέτοιες δράσεις που σκοπό έχουν τη διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας, αλλά και τη διατήρηση και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Ως η επόμενη Δημοτική αρχή θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους, και αυτό δεν είναι απλή υπόσχεση αλλά υποχρέωση.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet