Στον αγιασμό του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής η Νίκη των Πολιτών
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στον αγιασμό του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής η Νίκη των Πολιτών

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο ΣΔΕ (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) Αγίας Παρασκευής, ένα Σχολείο που πετύχαμε να έρθει στην πόλη μας το 2016, και το οποίο συστεγάζεται με το 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής στην οδό Σ. Καράγιωργα στο Κοντόπευκο.

Το Σχολείο λειτουργεί το απόγευμα και είναι ένα από τα 8 ΣΔΕ του Νομού Αττικής, που απευθύνονται σε ενήλικες άνω των 18 ετών με Απολυτήριο Δημοτικού, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν Απολυτήριο Γυμνασίου μέσα σε 2 έτη.

Στον αγιασμό παρευρέθηκε ο Δημ. Σύμβουλος Πάν. Γκόνης, πρ. Αντιδήμαρχος Παιδείας και ο Βασίλης Τραυλός, πρ. Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, οι οποίοι χαιρέτισαν την έναρξη λειτουργίας του Σχολείου.

Στην σύντομη ομιλία του ο Διευθυντής του ΣΔΕ Δημ. Κατσίνης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους του Σχολείου.

ΥΓ1: Πολλοί μαθητές του ΣΔΕ έρχονται από όμορους ή και πιο μακρινούς Δήμους (π.χ. Κορωπί, Μαρκόπουλο κ.λπ.).

ΥΓ2: Επιθυμία του Σχολείου είναι να διαφημιστεί το ΣΔΕ Αγίας Παρασκευής από τον Δήμο μας, γιατί είναι πολλοί οι Δημότες που αγνοούν την ύπαρξη ενός τόσο σημαντικού σχολείου στην πόλη μας.

Το γραφείο Τύπου της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet