Στον αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στον αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Κοντά στα μέλη και στους φίλους του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης, στον αποκριάτικο χορό τους, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, συνοδευόμενη από υποψηφίους του Συνδυασμού «Ενωμένοι», η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και μοιράστηκε τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτη Μπόλλα, για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης που προσφέρει στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τη χαρά της διασκέδασης.

Στο μήνυμά της, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ανέφερε: «Είμαστε σταθερά στο πλευρό σας, και σήμερα και αύριο, δείχνοντας καθημερινά και έμπρακτα το ενδιαφέρον και την υποστήριξή μας, την αγάπη και τον σεβασμό μας. Ενωμένοι, την επόμενη μέρα στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, θα εργαστούμε με προσήλωση για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας, ψυχαγωγίας. Θέλουμε να είστε ισότιμα και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, να είστε χαρούμενοι και δημιουργικοί, και αυτό θα επιδιώξουμε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet