Στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς ο Μιχαήλ-Άγγελος Μανωλιάκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς ο Μιχαήλ-Άγγελος Μανωλιάκης

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Μιχαήλ- Άγγελος Μανωλιάκης.

Ο κ. Μανωλιάκης είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε: «Σε κάποιο «άνοιγμα» του καιρού και αναμένοντας το νέο κύμα, ανακοινώνω  με μεγάλη χαρά τη συνεργασία της «Δύναμης Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» με τον συμπολίτη, φοιτητή Πολιτικών Μηχανικών Μιχαήλ- Άγγελο Μανωλιάκη. Οφείλουμε να επιδιώκουμε τον εμπλουτισμό του Δήμου μας με ποιοτικούς νέους που τους συνοδεύει το ήθος και η σοβαρότητα. Ο Μιχαήλ- Άγγελος έχει πολλά ενδιαφέροντα με έμφαση στον Εθελοντισμό και συγκεκριμένο όραμα μέσα από συλλογικές δράσεις. Ιδανικός εκπρόσωπος όλων των νέων, αλλά και όσων σκέφτονται νεανικά».

Ο κ. Μανωλιάκης επεσήμανε: «Η αγάπη μου για τον Δήμο Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας-Εκάλης και η θέληση να προσφέρω στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ως νέος και ως Ναυτοπρόσκοπος, με οδήγησαν στην ενασχόλησή μου με τα κοινά. Θέλω να μοιραστώ με την έμπειρη ομάδα του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου τις ιδέες και τις ανησυχίες που έχει η γενιά μου μέσα από συλλογικές κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις. Είναι σημαντικό να σου προσφέρεται η ευκαιρία να συμμετέχεις, να σχεδιάζεις και να χτίζεις το μέλλον της πόλης σου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται και είμαι έτοιμος να  εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις προς όφελος όλων των πολιτών».

Ο Μανωλιάκης Μιχαήλ Άγγελος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Υπηρετεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) με καθήκοντα Υπαρχηγού ομάδας προσκόπων στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κηφισιάς.Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό, το θέατρο και τον εθελοντισμό μέσω του σχολείου και του Σ.Ε.Π. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς έχοντας λάβει μέρος σε συνέδρια προσομοίωσης Ηνωμένων Εθνών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντικές διακρίσεις. Υπήρξε επί χρόνια μέλος του προεδρείου που οργάνωσε το πρώτο συνέδριο του είδους σε Ελληνικό Δημόσιο σχολείο. Έχει λάβει ερεθίσματα από τα ταξίδια του σε Ελλάδα, Ευρώπη και Τουρκία τα οποία τον βοηθούν να έχει ένα ευρύτερο πεδίο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet