Στο 43ο Φεστιβάλ Παιδιού η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στο 43ο Φεστιβάλ Παιδιού η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

«Ο πολιτισμός και η πολιτιστική διαπαιδαγώγηση στο επίκεντρο του σχεδιασμού του Συνδυασμού “Ενωμένοι” ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης»

Στο 43ο Φεστιβάλ Παιδιού στο Άλσος Βαρβαρέσου, έναν θεσμό ορόσημο για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με συνοδοιπόρους της στον Συνδυασμό «Ενωμένοι».

«Ενωμένοι, για ένα διήμερο μοιραστήκαμε το παιχνίδι, τη χαρά των παιδιών και την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ Παιδιού στο Άλσος Βαρβαρέσου. Ενωμένοι, ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχουμε τον πολιτισμό και την πολιτιστική παιδεία των συμπολιτών μας στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας, όπως και την πολιτιστική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και της νέας γενιάς. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να επαναφέρουμε την αίγλη του Φεστιβάλ Παιδιού, να αναβαθμίσουμε τον θεσμό με νέες συνεργασίες και να το εμπλουτίσουμε με νέες δράσεις, να το καταστήσουμε προσβάσιμο σε όλους και να ενισχύσουμε την εξωστρέφειά του καθιστώντας το θεσμό-σημείο αναφοράς για όλα τα παιδιά στα βόρεια προάστια» ανέφερε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Στις προτεραιότητες του Συνδυασμού «Ενωμένοι» για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στον τομέα του πολιτισμού περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός Δήμου – πρότυπο πολιτισμού, με έμφαση στη συμμετοχή της νέας γενιάς στην πολιτιστική διαδικασία. «Ενωμένοι»:

– Δημιουργούμε νέους χώρους πολιτισμού και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά μας.

– Αναβαθμίζουμε θεσμούς που έχουν εντυπωθεί στη συνείδηση των παιδιών και της νέας γενιάς του Δήμου μας.

– Ενισχύουμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης σε επίπεδο δράσεων, υποδομών πολιτισμού αλλά και στάσης ζωής και αντίληψης για τον πολιτισμό της καθημερινότητας.

– Αναβαθμίζουμε τις υπάρχουσες υποδομές και τις εμπλουτίζουμε με νέες.

– Ενισχύουμε το έργο των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δομών του Δήμου μας αλλά και των φορέων και συλλόγων που λειτουργούν στον Δήμο μας, και διασυνδέουμε τη δράση τους.

– Εκσυγχρονίζουμε τον θεσμό της Κινηματογραφικής Λέσχης, ενισχύουμε το κινηματογραφικό προφίλ του Δήμου μας και με τη λειτουργία Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου.

– Καθιστούμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης κέντρο εικαστικών τεχνών με επίκεντρο την ίδρυση Μουσείου Εικαστικών Τεχνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet