Συγχαρητήρια υποψήφιας δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη στον Δημήτρη Παπαστεργίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Συγχαρητήρια υποψήφιας δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη στον Δημήτρη Παπαστεργίου

Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης συγχαίρει τον Δημήτρη Παπαστεργίου, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Στη συγχαρητήρια επιστολή της, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, εστιάζει στην εμπειρία και στην ικανότητα του πρώην Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δημάρχου Τρικκαίων σε θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης, στη συνεργασία τους με επίκεντρο το αυτοδιοικητικό Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στην Ελλάδα αλλά και στη στήριξη της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Η υπουργοποίησή σας σε μια καίρια θέση για τη μεταρρυθμιστική πορεία της χώρας και την πλήρη μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή είναι ενδεικτική της διορατικότητας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που διέκρινε σε εσάς την ικανότητα και την εμπειρία να διαχειριστείτε με αποτελεσματικότητα αυτό το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο σε συνέχεια της προεδρίας σας στην ΚΕΔΕ, το κορυφαίο όργανο πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης σε εθνικό επίπεδο.

Προσωπικά, αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα που με τιμάτε με τη μακρόχρονη φιλία σας, αλλά και ως αυτοδιοικητική οντότητα, με τη στήριξή σας στο Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ με τη συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ως ιδρυτικό μέλος αλλά και τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου για τη διεκδίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, κατά την επίσημη ανακοίνωση του Συνδυασμού “Ενωμένοι”. Η στήριξή σας στο νέο αυτοδιοικητικό μου βήμα διευρύνει το πλαίσιο της συνεργασίας και της συμμαχίας μας για ισχυροποίηση της θέσης και της αξιοπιστίας της ελληνικής αυτοδιοίκησης ως αναπτυξιακό πυλώνα της χώρας μας.

Οι αρχές της καινοτομίας, της ενσωμάτωσης καλών πρακτικών στις λειτουργίες των Δήμων μας, προς όφελος του πολίτη, της αξιοποίησης των δυνατοτήτων της διεθνούς δικτύωσης και των ευρωπαϊκών εργαλείων σε επίπεδο χρηματοδότησης και τεχνογνωσίας, αποτελούν αφετηρία μας στην προσπάθειά μας να χτίσουμε την επόμενη ημέρα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η αυτοδιοίκηση αποτελεί φορέα της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας μας και η κυβέρνηση μέσα από την ψήφο εμπιστοσύνης που δίνει σε στελέχη της αυτοδιοίκησης όπως εσάς, τα οποία έχουν αποδείξει την ικανότητά τους, ψηλώνει την ελληνική αυτοδιοίκηση και συγχρόνως αναβαθμίζει την κεντρική πολιτική σκηνή.

Εύχομαι η εποικοδομητική συνεργασία και σχέση που έχουμε οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια, θα βρουν νέες κοινές συνισταμένες, κοινές αξίες και προσανατολισμούς ώστε κεντρική εξουσία και αυτοδιοίκηση να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet