Συμμετοχή Μάνου Κρανίδη στην προεκλογική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων-ΠΟΜΙΔΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Συμμετοχή Μάνου Κρανίδη στην προεκλογική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων-ΠΟΜΙΔΑ

Ο κ.Μάνος Κρανίδης, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 και Υποψήφιος Δήμαρχος, συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της πρόσφατης παραδοσιακής προεκλογικής εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), της οποίας έχει την τιμή να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γραμματέας Ενημέρωσης. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ.Στράτος Παραδιάς με την υποστήριξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην πολυπληθή εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές όλων των κομμάτων, και εκπρόσωποι σημαντικών φορέων ακινήτων, ειδικοί ακινήτων, συνάδελφοι εκπρόσωποι των σωματείων ιδιοκτητών ανά την Ελλάδα και δεκάδες μέλη της ΠΟΜΙΔΑ. 

Στην εκδήλωση έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις και ζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα της ακίνητης περιουσίας των 7,2 εκατ. ιδιοκτητών στην Ελλάδα. Ζητήματα σχετικά με τη φορολογία,  τα πολεοδομικά, την εκτός σχεδίου δόμηση, την ενεργειακή αναβάθμιση, το κτηματολόγιο, τα δασικά, τις μισθώσεις και τα διατηρητέα κτίρια. Στο πλαίσιο δράσης της ΠΟΜΙΔΑ, και με την ενεργό συμμετοχή του Μάνου Κρανίδη, είναι στη πρώτη γραμμή, με διαρκείς ουσιαστικές παρεμβάσεις, τα θέματα ακινήτων που αφορούν τους Δήμους όπως η δίκαια εφαρμογή των δημοτικών τελών και του καθορισμού τιμών ζώνης περιοχών, η μόνιμη ενεργοποίηση της πλατφόρμας αδήλωτων επιφανειών, η άμεση διακοπή των δημοτικών τελών των κενών ακινήτων, ο καθορισμός των προσαυξήσεων των προστίμων έως κατ’ ανώτατο 50% αρχικής οφειλής και θέματα απλοποίησης νομοθεσίας, ψηφιοποιήσης και γραφειοκρατίας. Σημαντικά σύγχρονα θέματα που απαιτούν λύσεις και αφορούν και τον Δήμο Χαλανδρίου. Επίσης, στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ενεργά απόψεις με πολλούς εκ των συναδέλφων, των συμμετεχόντων, με στελέχη τόσο της κυβέρνησης, των κομμάτων και της πολιτείας για τα ανωτέρω ζητήματα.

Γιατί εμείς πιστεύουμε βαθιά στη διαρκή ενημέρωση, στη αναζήτηση των καλύτερων πανελλαδικών και διεθνών πρακτικών στα κρίσιμα ζητήματα και την εφαρμογή τους στο Δήμο μας για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τους. Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράση,  μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet