Συμπόρευση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Κ. Βλάχου, Π. Σαγρή και Θ. Καστανάκη με τον συνδυασμό Το Μαρούσι Ψηλά!
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Συμπόρευση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Κ. Βλάχου, Π. Σαγρή και Θ. Καστανάκη με τον συνδυασμό Το Μαρούσι Ψηλά!

Ο συνδυασμός του Δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!» διευρύνεται με τη συμπόρευση τωνανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Κωνσταντίνου Βλάχου, Παναγιώτη Σαγρή και Θοδωρή Καστανάκη. Η προσχώρηση των 3 εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων στη ενιαία, συμπαγή, νέα δημοτική ομάδα του Δημάρχου ανακοινώθηκε παρουσία δημοσιογράφων σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο.

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζοντας τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους στον νέο συνδυασμό που θα κατέλθει ως επικεφαλής εκ νέου για το δημαρχιακό αξίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έκανε λόγο για «μια πολύ σοβαρή και σημαντική εξέλιξη που δίνει προστιθέμενη αξία για την ερχόμενη 5ετία».

Θ. Αμπατζόγλου: «Δεν λειτουργούμε με αρχηγικό μοντέλο. Είμαστε συνεργάτες»

Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι αυτή η συμπόρευση έρχεται ως αποτέλεσμα της καλής, συνεργατικής εμπειρίας που επιδεικνύει η υφιστάμενη δημοτική ομάδα από την πρώτη κιόλας ημέρα διοίκησης του δήμου, με την σύνθεση 4 δημοτικών παρατάξεων σε μία. «Μόνο κριτήριο είναι η αγάπη για την πόλη. Λειτουργούμε στη βάση ενός συγκεκριμένου, ρεαλιστικού, συνεκτικού προγράμματος και μπορέσαμε όλα αυτά τα 4 χρόνια να δουλέψουμε μαζί, χωρίς τριβές κι εμπόδια. Δεν λειτουργούμε με αρχηγικό μοντέλο του ενός προσώπου. Είμαστε συνεργάτες σε έναν κοινό στόχο, το συμφέρον της πόλης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αμπατζόγλου και προανήγγειλε ότι την Κυριακή 28 Μαίου 2023 ο συνδυασμός «Το Μαρούσι Ψηλά» θα κάνει την πρώτη του ανοιχτή συνάντηση για συμβολικούς λόγους στον χώρο του Δημαρχείου

Ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η παρουσία των 3 συναδέλφων είναι μια πολύ σοβαρή και σημαντική εξέλιξη που δίνει προστιθέμενη αξία σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε μιας και μπροστά μας έχουμε πολύ  σημαντικό έργο για την ερχόμενη 5ετία, για να πάει το Μαρούσι ακόμη πιο Ψηλά!

Μετά από τη συζήτηση που είχα με τους συναδέλφους, διαπιστώσαμε ότι αποτελεί κοινό μας στόχο να τονώσουμε τη συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων, στην ενίσχυση του θεσμού διαβούλευσης αλλά και των συνελεύσεων στις γειτονιές.

Η συνεργασία αυτή έχει να κάνει με μία ενιαία, συμπαγή, νέα δημοτική ομάδα για τη νέα 5ετία. Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι μαζί μας είναι όποιος αγαπά το Μαρούσι και αυτό αποτελεί σύνθημα και νοοτροπία μας. Αφήνουμε έξω από τις πόρτες του Δημαρχείου τις κομματικές μας ταυτότητες και την πολιτική μας νοοτροπία. Εδώ μας ενώνει ό,τι αφορά τον Δήμο.

Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου γι’ αυτήν τη συνεργασία. Και οι 3 έχουν διαδρομή στο Μαρούσι, έχουν προσφορά στην πόλη και νομίζω ότι αυτή η συμπόρευση θα πάει εξαιρετικά καλά προς όφελος των δημοτών της πόλη.

Από την πρώτη ημέρα της υφιστάμενης δημοτικής περιόδου, επετεύχθη η σύμπραξη 4 συνολικά παρατάξεων σε μία ενιαία και συμπαγή παράταξη, σε κλίμα συναίνεσης, αλληλοσεβασμού, συλλογικότητας,. Λειτουργούμε με κριτήριο την αγάπη για την πόλη. Λειτουργούμε στη βάση ενός συγκεκριμένου, ρεαλιστικού, συνεκτικού προγράμματος. Μπορέσαμε όλα αυτά τα 4 χρόνια να δουλέψουμε μαζί, χωρίς τριβές κι εμπόδια.

Δεν λειτουργούμε με αρχηγικό μοντέλο και του ενός προσώπου. Είμαστε συνεργάτες σε έναν κοινό στόχο, το συμφέρον της πόλης.

Με την παρούσα διεύρυνση και τα υπόλοιπα πρόσωπα που έχουν ήδη ή θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, διαμηνύεται προς όλους ότι μας ενώνει η αγάπη για την πόλη, η κοινή μας νοοτροπία όπως και η «χημεία» μεταξύ μας. Όλη αυτή η πορεία θα πάει πάρα πολύ καλά.

Το αποδείξαμε και θα το ξαναποδείξουμε!

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Βλάχος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είναι επιτακτική ανάγκη ενός ευρύτερου αυτοδιοικητικού σχήματος ώστε τα προβλήματα της πόλης να αντιμετωπιστούν με επιτυχία μέσα από ένα πρόγραμμα που θα συνδιαμορφωθεί από τους πολίτες και θα βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αποτελεσματικότητας και της αειφορίας.

Για εμένα -για να μπορέσω να συνεργαστώ- είναι πολύ σημαντικά στοιχεία τα προσωπικά, πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά του Θοδωρή Αμπατζόγλου. Είναι ένας άνθρωπος ευπρεπής και αξιοπρεπής, χαμηλών τόνων, με αποτελεσματικότητα σε πολλά ζητήματα. Αισθάνομαι ότι δεν θα εκθέσει ποτέ κανέναν μας με τη συμπεριφορά του -ακόμη και σε πρόσφατα ζητήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη προσβάλλοντας προσωπικότητες, ακόμη και εκεί ήταν παραπάνω ευπρεπής απ΄ό,τι θα έπρεπε. Είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και τον τιμά. Και τιμά και εμάς που θα συμπορευτούμε μαζί του, βλέποντας και τη διαδρομή και τη στάση που είχε σε όλη αυτή την τετραετία η Δημοτική Αρχή ».

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σαγρής μεταξύ άλλων δήλωσε:

Πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες συγκλίσεις για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Πίστευα και πιστεύω στις εποικοδομητικές συνεργασίες.

Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι οι άνθρωποι χρωματίζουν τους θεσμούς. Ο κ. Δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος συνεργατικός, πράος, ήμερος, εργατικός και θα βοηθήσει πολύ όλους μας για το καλό της πόλης. Και οφείλω να πω ότι αυτό που ήδη πετύχαμε κ. Δήμαρχε μέσα σε έναν μόλις χρόνο για την προσχολική αγωγή ήταν ένας άθλος.

Αυτό που χρειάζεται από όλους μας είναι κατανόηση, συνεργασία, σοβαρότητα, αλληλοσεβασμός και αλληλεγγύη. Όλοι μας οφείλουμε με συναίνεση να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Καστανάκης μεταξύ άλλων δήλωσε:

Η εμπλοκή μου στο Μαρούσι οφείλεται στην αγάπη για την πόλη μου. Η απόφασή μου να ενταχθώ στον συνδυασμό του Δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου ήταν μια εύκολη υπόθεση, διότι η νέα παράταξη σηματοδοτείται από τη διεύρυνση και την ανανέωση .

Είμαι χαρούμενος που συμπορεύομαι με «Το Μαρούσι Ψηλά!» και η απόφασή μου είναι 100% στοχευμένη. Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα για την παράταξη, τον Δήμαρχο και την πόλη μας. Διότι όλοι μας, όσοι ασχολούμαστε με τον Δήμο θέλουμε να προσφέρουμε μια καλύτερη καθημερινότητα στους συμπολίτες μας, τη βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet