Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη Βριλήσσια Δυνατά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη Βριλήσσια Δυνατά

Ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις η προσέλευση των βριλησσιωτών στην κοπή πίτας του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης «Βριλήσσια Δυνατά» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού Αργύρης Ντινόπουλος αναφέρθηκε και στις εθνικές εκλογές λέγοντας «Παραμένω πιστός στην πολιτική παράταξη που υπηρετώ επί χρόνια. Λάθη μπορεί να έγιναν, αλλά, την ώρα της κάλπης κοιτάμε την μεγάλη εικόνα και αυτή είναι θετική». Συμπλήρωσε όμως ότι: «Εγώ, κομματικός δήμαρχος δεν πρόκειται να γίνω. Ούτε θα ταυτιστώ με κάποιον υπουργό η βουλευτή. Γιατί, αύριο, αν χρειαστεί, θα συγκρουστώ μαζί του, αν αυτό απαιτεί το συμφέρον του Δήμου, όπως έγινε στην πρώτη δημαρχιακή θητεία μου»

Για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είπε: « Αν θέλετε μια από τα ίδια, μην με ψηφίσετε! Αν, όμως, θέλετε να αλλάξουν όλα στον Δήμο, τότε σας βεβαιώνω ότι θα το κάνω με μια ομάδα νέων ανθρώπων. Χωρίς συναρχηγούς και παράγοντες»

Έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα μεγάλων έργων και έδωσε το στίγμα των άμεσων ενεργειών στην καθημερινότητα: «Με εμένα δήμαρχο τα μηχανάκια δεν θα περνάνε όποτε θέλουν από τον πεζόδρομο της πλατείας Αναλήψεως και στην ναυτική βάση θα ξηλώσω το συρματόπλεγμα που χωρίζει το πάρκο από την υπόλοιπη έκταση, η οποία έτσι και αλλιώς, ανήκει στον Δήμο, άρα είναι μια απολύτως νόμιμη ενέργεια»

Δεσμεύτηκε για αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου «το οποίο δεν θα ξανά-συνεδριάσει ποτέ πιά σε αυτήν υπόγεια ακατάλληλη αίθουσα» και τόνισε ότι «οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορεί ασφαλώς να λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν μπορούνε να μιλάνε όσο θέλουν και όποτε θέλουν. Γιατί όταν υπάρχουν αντίστοιχοι κανόνες στο εθνικό κοινοβούλιο, δεν μπορεί αυτοί να αγνοούνται στο δημοτικό συμβούλιο»

Μεταξύ άλλων ο Αργύρης Ντινόπουλος κάλεσε τους ανθυποψήφιους του και σε debate συμπληρώνοντας ότι «για να μην υπάρχουνε καχυποψίες, ας επιλέξουν οι ίδιοι τον δημοσιογράφο-συντονιστή».

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Βριλήσσια Δυνατά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet