Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Θεοχάρης Αποστόλου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Θεοχάρης Αποστόλου

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Θεοχάρης Αποστόλου. 

Ο κ. Αποστόλου είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.


Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε στον Συνδυασμό μας τον Δικηγόρο, Πρόεδρο του «ΚΗΦΙΣΣΟΥ» Θεοχάρη Αποστόλου άριστο και ακέραιο επαγγελματία, Αγωνιστή των προβλημάτων της συνοικίας και όλου του Δήμου. Νέος και συνετός με συγκροτημένη άποψη για τον τόπο μας θα συμβάλλει πολύ στην προώθηση όλων των θεμάτων. Έχουμε δώσει μαζί αγώνες για την αποτροπή των παράλογων διοδίων στον Δήμο μας και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν πετύχουμε την κατάργηση της σχετικής σύμβασης του Κράτους. Μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΚΗΦΙΣΣΟΥ» ο Πρόεδρος συνεργάζεται και συμμετέχει στον σχεδιασμό των διαδοχικών έργων σε Αδάμες και Γράμμο Φοίνικα».  

Ο  κ. Θεοχάρης Αποστόλου δήλωσε: «Η αγάπη μου για τον Δήμο μας με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά από τη θέση του Προέδρου του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Αδαμών «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ». Σήμερα επιλέγω να ενταχθώ στην ικανή ομάδα «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» για έναν Δήμο Σύγχρονο με Καινοτομίες και Πολλά Έργα. Θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου ως προς το κοινωνικό σύνολο, την οικογένεια μου και το παιδί μου να μην παραμείνω αμέτοχος στη δημοκρατική διαδικασία των Δημοτικών Εκλογών και να προσφέρω στο τόπο μου μέσω του έμπειρου Συνδυασμού με επικεφαλής τον άξιο Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο».

Ο κ. Θεοχάρης Αποστόλου είναι κάτοικος Κηφισιάς και μεγαλωμένος στις Αδάμες, τόπο διαμονής του μέχρι και σήμερα.  Υιός του Ευαγγέλου Αποστόλου – συνταξιούχου εκπαιδευτικού, διατελέσαντα Λυκειάρχη του Αναξαγορείου Λυκείου Ν. Ερυθραίας και της Χρυσούλας Τσιώτα, γέννημα θρέμμα Κηφισιώτισσας, της οποίας ο πατέρας διατηρούσε εμπορικό κατάστημα επί της οδού Κασσαβέτη. Παντρεμένος με την Ευφροσύνη Γκρανιά του Γερασίμου, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, και νέος πατέρας μιας κόρης ηλικίας 18 μηνών. Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού  Συλλόγου Αδαμών «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ». Αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ασκεί μαχόμενη δικηγορία, με εξειδίκευση το εργατικό και το ποινικό δίκαιο. Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Τακτικό μέλος της Επιτροπής Διαφάνειας του Δήμου Κηφισιάς. Μιλά 3 ξένες γλώσσες: αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά.”

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet