Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Κύρος Ασφής
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Κύρος Ασφής

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Κύρος Ασφής. 

Ο κ. Ασφής δραστηριοποιείται με δική του εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing  με εξειδίκευση στον τουριστικό κλάδο.  Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία για το Μέλλον του Δήμου Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης με τον Κύρο Ασφή, ιδιοκτήτη εταιρείας στο Digital Marketing, γνωστό συμπολίτη με μεγάλη αγάπη για τον τόπο και σύγχρονες απόψεις. Στο ήδη διαμορφωμένο γύρω μας, περιβάλλον Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης οι εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες του θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τον Δήμο μας. Ετοιμαζόμαστε να απορροφήσουμε πολύ μεγάλη χρηματοδότηση προγραμμάτων και προϊόντων ψηφιακού μετασχηματισμού. Μαζί, θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Οι εμπειρίες του στον Τουρισμό θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάδειξη της ομορφιάς του Δήμου μας».

Ο  κ. Κύρος Ασφής επεσήμανε: «Η αγάπη μου για τον Δήμο Κηφισιάς και η θέληση μου να προσφέρω στην πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας  με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά. Στην αρχή ως μέλος της Μένανδρος ΑΕ. και αργότερα στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» του Γιώργου Θωμάκου προκειμένου με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου να βοηθήσω στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την προβολή του Δήμου μας. Ήδη ο Δήμος Κηφισιάς υλοποιεί πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα και πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα».

Ο κ. Κύρος Ασφής είναι πατέρας 2 παιδιών. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο University of La Verne και είναι κάτοχος mini MBA του ΑΙΤ. Ασχολείται επαγγελματικά στο χώρο του digital από το 1996 και έχει διατελέσει για σειρά ετών στέλεχος του Antenna Group of Companies και της Hellas Online. Το 2015 δημιούργησε τη δική του εταιρεία παροχής digital marketing υπηρεσιών με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο, η οποία έχει βραβευτεί επί 4 συναπτά έτη στα Greek Tourism Awards. Συνεργάζεται με το ΙΕΚ DELTA 360 ως εισηγητής σεμιναρίων, ενώ αρθρογραφεί και πραγματοποιεί ομιλίες  με τεχνολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet