Τον συνδυασμό της Νατάσας Κοσμοπούλου στον Δήμο Πεντέλης στηρίζει η Ελένη Πολίτη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Τον συνδυασμό της Νατάσας Κοσμοπούλου στον Δήμο Πεντέλης στηρίζει η Ελένη Πολίτη

Η επί σειρά ετών δημοτική σύμβουλος Ελένη Πολίτη, έχοντας ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη της Συμπολιτείας, με σχετική ανακοίνωση δηλώνει ότι θα στηρίξει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές το συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Πεντέλης Νατάσας Κοσμοπούλου.

Η Ελένη Πολίτη, ειδική παθολόγος με μακροχρόνια θητεία στα νοσοκομεία της περιοχής μας, Παπαδημητρίου και Σισμανόγλειο, έχει προσφέρει σε κάθε επίπεδο της ζωής της πόλης μας. Διατελώντας πάντοτε ως άμισθη Αντιδήμαρχος, έχει προσφέρει τα μέγιστα με ιδιαίτερη αυταπάρνηση στην πρόληψη και τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών.  Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην προσφορά της κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας όπου και στήριξε, με γνώση και ψυχραιμία, τις απαιτούμενες διαδικασίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του δήμου.

Η ανακοίνωση της Ελένης Πολίτη έχει ως εξής : «Με τη Νατάσα Κοσμοπούλου ονειρεύομαι έναν Δήμο Ενωμένο, χωρίς Στείρα Αντιπαράθεση και Αλαζονεία. Με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης σε όσους μας στηρίζουν, θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και να εργαστούμε όλοι μαζί για το κοινό μας καλό. Για την πραγματοποίηση αυτού του σκοπού, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις.  Σας το υπόσχομαι.»

Γραφείο Τύπου Νατάσας Κοσμοπούλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet