Τρεις νέοι υποψήφιοι στην ομάδα του Βασίλη Ξυπολυτά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Τρεις νέοι υποψήφιοι στην ομάδα του Βασίλη Ξυπολυτά

Τρεις νέους συνεργάτες που θα πλαισώσουν την ομάδα του για τη διεκδίκηση του Δήμου Κηφισιάς παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Κηφισιάς Κίμωνα Παντελίδη, το στέλεχος επιχειρήσεων Λίλα Δραγώνα-Τσάντη και τον ιατρό Χρήστο Λούμπια.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις συνεργασίας του κ. Ξυπολυτά:

Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον Κίμωνα Παντελίδη! Ο Κίμωνας είναι ο Πρόεδρος της ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Κηφισιάς!Το πτυχίο του είναι στην Αστυνόμευση και Δημόσια Ασφάλεια στο ΒCUC, οι μεταπτυχιακές του σπουδές είναι στην Εγκληματολογία/Κοινωνιολογία στο LSE και η Διδακτορική του διατριβή είναι στην «Οργάνωση, Συστηματοποίηση & Διασφάλιση ποιότητας πυροσβεστικών επιχειρήσεων σε περιόδους οικονομικής κρίσης» στο UCL.Έχει διατελέσει Σύμβουλος Πυρασφάλειας σε μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Μ. Βρετανίας, όπως το King’s College London, την BB7 Fire ltd και την Hydroc.Έχει εικοσαετή εθελοντική εργασία στην “Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών” όπου έχει διατελέσει πρόεδρος αυτής για 14 χρόνια (2002 με 2014 και 2020 έως σήμερα). Ο κύριος τομέας δράσης της ομάδας είναι εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κηφισιάς όπου παρέχει άμεση εθελοντική βοήθεια για την προφύλαξη των δημοτών, των περιουσιών τους αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος. Με περισσότερα απο 500 περιστατικά ετησίως (πυρκαγιές και διασώσεις).Πέραν της έντονης επιχειρησιακής δράσης στο πεδίο της Δασοπυρόσβεσης, Αστικών πυρκαγιών, Τροχαίων ατυχημάτων κοκ, έχει μεγάλη δράση και ως εκπαιδευτής, καθώς κατέχει σχετικές πιστοποιήσεις για θέματα Πυρασφάλειας/Πυρόσβεσης από αρμόδιους φορείς του εξωτερικού.Ο Δήμος Κηφισιάς – Ερυθραίας – Εκάλης βάλλεται κάθε χρόνο από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, γι ’αυτό και θέτω την Πολιτική Προστασία μεταξύ των σημαντικότερων στόχων της νέας Δημοτικής αρχής. Ο Δήμος μας, οφείλει να έχει μια ισχυρή Δημόσια, δημοτική, καλά οργανωμένη, στελεχωμένη και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, Πολιτική Προστασία.Κοντά μας ο Κίμωνας θα έχει την δυνατότητα να αξιοποιήσει τις γνώσεις του και την εμπειρία του για να συμβάλει στην αναβάθμιση της προστασίας και της ποιότητας ζωής του προαστίου μας.

Καλωσορίζω στην προσπάθεια μας την Λίλα Δραγώνα – Τσάντη! Η Λίλα μεγάλωσε στην Κηφισιά όπου και ζει με την οικογένειά της. Είναι κάτοχος πτυχίου Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και εχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο του Marketing.Το 2014 οι δημότες την εξέλεξαν πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης.Κοντά μας θα της δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσει την εμπειρία της και να συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στο προάστιο μας.

Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον ιατρό Χρήστο Λούμπια, Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ερυθραίας. Ο Χρήστος, γεννήθηκε το 1970 στη Νέα Ερυθραία, αποφοίτησε από την ιατρική σχολή το 2003 και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη χειρουργική μαστού. Έχει βαθιά γνώση και αγάπη για το προάστιο μας και θα συμβάλλει τα μέγιστα στη νέα αρχή που χρειαζόμαστε. Καλωσόρισες Χρήστο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet