Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη ο Δημήτρης Γρηγοράκης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη ο Δημήτρης Γρηγοράκης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο γνωστός διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση του Δημήτρη Γρηγοράκη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Η συστράτευση του Δημήτρη Γρηγοράκη στο πλευρό μου με τιμά ιδιαίτερα. Άνθρωπος καταξιωμένος επαγγελματικά, αγαπητός στην κοινή γνώμη, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστήμη της διατροφικής υγείας και την έχει υπηρετήσει μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και πρωτοποριακές δράσεις, ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης αποτελεί μια εξέχουσα προσθήκη στην ομάδα των υποψηφίων μας. Μαζί θα διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή και θα εργαστούμε για το κοινό όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, ισχυρό, αλληλέγγυο με μια δυναμική Δημοτική Αρχή δίπλα στον πολίτη».

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης, δήλωσε: «Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη επιθυμώ να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις την προσπάθεια για έναν Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δυνατό, ανθρώπινο, κοντά στον πολίτη. Κόντρα στην αδράνεια που μας καθιστά απλούς παρατηρητές στα κοινά πράγματα που μας αφορούν όλους, θέλησα να αναλάβω αυτή τη νέα πρόκληση και να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας θέτοντας στην υπηρεσία του πολίτη και της νέας γενιάς τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μου ιδιαίτερα σε θέματα διατροφής και υγείας».

O Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD, αριστούχος πτυχιούχος και Διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με Μεταπτυχιακό τίτλο στην ίδια επιστήμη. Έχει μετεκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων στο Boston Medical Center των Η.Π.Α. Ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης Απίσχνανσις – Λόγω Διατροφής, ο Δημήτρης Γρηγοράκης, επίσης, έχει αναπτύξει πλούσιο συγγραφικό και επιστημονικό έργο, έχει συνεργαστεί με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς σε θέματα διατροφής, ενώ από το 2019 είναι Καθηγητής του ΚΔΒΜ του Πανεπιστημίου Αθηνών διατελώντας παράλληλα επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, όπως και της Α’ Νευρολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet