Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη ο Λευτέρης Σπηλιώτης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη ο Λευτέρης Σπηλιώτης

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο επιχειρηματίας του τουρισμού Λευτέρης Σπηλιώτης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση του Λευτέρη Σπηλιώτη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι στον Συνδυασμό μας έναν αγαπημένο μου Πευκιώτη μαθητή από τα παλιά. Σήμερα, ο Λευτέρης Σπηλιώτης, είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα. Οι δρόμοι μας συναντήθηκαν πριν από περίπου 30 χρόνια μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία, όταν βάλαμε μαζί τις βάσεις για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του. Τότε, στο ξεκίνημα της εκπαιδευτικής μου πορείας, κανείς από τους δυο μας δεν φαντάζονταν ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρώνονταν και πάλι, αυτή τη φορά σε διαφορετικούς ρόλους αλλά με μια κοινή στόχευση για μια ακόμη φορά. Να αγωνιστούμε μαζί και να τα καταφέρουμε για το μέλλον του Δήμου μας, για ένα ελπιδοφόρο “αύριο” για τα παιδιά μας».

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Σπηλιώτης, δήλωσε: «Έχω γνωρίσει τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ως καθηγήτρια και παρά το νεαρό της ηλικίας της, αντιμετώπιζε τους μαθητές της με σεβασμό και γνήσιο ενδιαφέρον, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μου από την αρχή. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ήταν το κίνητρο για να αποφασίσω να στηρίξω την προσπάθειά της. Με την ίδια εμπιστοσύνη στις ικανότητές και στη μαχητικότητά της, πιστεύω ότι αποτελεί τη δυνατότερη και ικανότερη επιλογή για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Συμπράττοντας με τον Συνδυασμό “Ενωμένοι” είμαι έτοιμος να εργαστώ με συνέπεια, θέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην υπηρεσία του πολίτη και της νέας γενιάς. Κοινός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής όλων μας στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, να δημιουργήσουμε έναν Δήμο για τον οποίον θα είμαστε υπερήφανοι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet