Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο διακεκριμένος προπονητής Στίβου Ναπολέων Κεφαλόπουλος, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Μεγάλη χαρά και τιμή αποτελεί για τον Συνδυασμό μας η συστράτευση του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, κορυφαίου προπονητή του Στίβου, με πολυάριθμες διακρίσεις σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του ως ιδρυτής του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης, του ιστορικού σωματείου που διαχρονικά έχει συνδέσει την πορεία του με την αθλητική ταυτότητα του Δήμου μας. Ως νέα διοίκηση του Δήμου, “Ενωμένοι” και στον αθλητισμό, προάγουμε ως πρώτιστη προτεραιότητα τις αξίες και τα ιδεώδη του “ευ αγωνίζεσθαι”, την αναβάθμιση των δομών μας, τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, την έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας».

Ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος, δήλωσε: «Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη επιθυμώ να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις την προσπάθεια για έναν Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που θα βάζει τη νέα γενιά στο επίκεντρο, έναν Δήμο που θα μεριμνήσει για το μέλλον του αθλητισμού στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. Θέλησα να αναλάβω αυτή τη νέα πρόκληση και να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού μας θέτοντας στην υπηρεσία του πολίτη και της νέας γενιάς τις γνώσεις και την εμπειρία μου».

Ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος είναι ομοσπονδιακός προπονητής Στίβου. Έχει συμμετάσχει σε έξι Ολυμπιάδες. Το 2022 κατέκτησε ως προπονητής δύο χρυσά μετάλλια, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βάδην με την Αντιγόνη Ντρισπιώτη. Βραβεύτηκε από τη Βουλή των Ελλήνων με ασημένιο μετάλλιο «τιμής ένεκεν». Το 2022, του απονεμήθηκε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή Στίβου από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet