Χάρης Ρώμας: Ψέμα στο ψέμα για το Αδριάνειο Υδραγωγείο
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Χάρης Ρώμας: Ψέμα στο ψέμα για το Αδριάνειο Υδραγωγείο

Στις γνωστές Σταλινικές μεθόδους σπίλωσης του ονόματος και της τιμής του αντιπάλου του καταφεύγει για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Χαλανδρίου. Έτσι με αποκαλεί λοιπόν, ψεύτη (ποιός; ο αρχιψεύταρος συκοφάντης) σε σχέση με πρόσφατη ανάρτηση μου για το ΑΔΡΙΑΝΕΙΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ. Όταν το μόνο που έχω επισημάνει είναι πως δεν πρέπει να παραλείπεται εντέχνως η συμβολή του αναπτυξιακού οργανισμού της Περιφέρειας Αττικής που κατήρτισε την ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ την οποία έχω στα χέρια μου τυπωμένη και ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ!

Επίσης είναι δεδομένο ότι δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής μεγάλο ολιστικό πρόγραμμα έργων γιά όλη την διαδρομή του Αδριάνειου Υδραγωγείου σε οκτώ δήμους κόστους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Όπως επίσης είναι απολύτως αληθές ότι συνομίλησα εκτεταμένα με τον διευθυντή σχεδιασμού της ΕΥΔΑΠ κ. Γιώργο Σαχίνη, για παράπλευρα και συνοδευτικά έργα του Αδριάνειου στο μέλλον.

Προφανώς αυτό το μέλλον αναστατώνει τον Δήμαρχο, συγκεκριμένα η ιδέα ότι μπορεί να μην είναι αυτός που θα αποφασίζει στο μέλλον γιά την τύχη των έργων στο Δήμο Χαλανδρίου.

Τέλος δεν δέχομαι υποδείξεις και γκεμπελικά σχόλια για το πότε θα παραιτηθώ, εν όψει των εκλογών, από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Αυτό έχει ήδη μεθοδευτεί γιατί το νόμιμο και το ηθικό ένας άνθρωπος που επί σαράντα χρόνια δουλεύει με απόλυτη επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα το γνωρίζει καλύτερα από κρατικοδίαιτους βολεψάκηδες.

Φτάνει λοιπόν η λασπολογία κύριε Δήμαρχε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet