Χ. Καρανάσος – Α. Χαριτάκης: Ποια είναι τελικά η κυρία Νικολαροπούλου;
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Χ. Καρανάσος – Α. Χαριτάκης: Ποια είναι τελικά η κυρία Νικολαροπούλου;

Η κυρία Νικολαροπούλου είναι Δημοτική Σύμβουλος για περισσότερες από δύο δεκαετίες και έχει να «επιδείξει» μια σειρά αμφιλεγόμενων αποφάσεων, αλλά και παραλήψεων που σίγουρα δεν τιμούν τις ψήφους των δημοτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης που κατά καιρούς η ίδια λαμβάνει. Τουλάχιστον κατά την τελευταία θητεία της κυρίας Νικολαροπούλου (2019-2023) ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ με την διοίκηση Τ. Μαυρίδη, μπορούμε να θυμίσουμε ορισμένα μόνο από τα… επιτεύγματα της!

Τι έχει «κατορθώσει» η κυρία Νικολαροπούλου;

  1. Να «ξεσπιτωθούν» από τον πολυχώρο «Μπενίση» στη Λυκόβρυση τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι με έδρα τη Λυκόβρυση, με το «έτσι θέλω» της κυρίας Νικολαροπούλου. Πρόκειται για το χορευτικό σύλλογο «Αστροφεγγιά», το σύλλογο «Ηπειρωτών Λυκόβρυσης» και την «Ένωση Γυναικών Λυκόβρυσης», δηλαδή τα πιο ζωντανά κύτταρα της τοπικής κοινωνίας που επί σειρά ετών έχουν προσφέρει στο Δήμο μας.
  2. Να παραιτηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ τουλάχιστον 3 μέλη που είχαν οριστεί από την παράταξη της, δηλαδή συνεργάτες της.
  3. Να παραχωρήσει άνευ αντιτίμου αθλητική δημοτική εγκατάσταση για 15 χρόνια με αποκλειστική χρήση, με αποτέλεσμα όλα τα υπόλοιπα σωματεία και οι κάτοικοι να μην έχουν την δυνατότητα χρήσης της δημοτικής περιουσίας. Υπό το πρόσχημα της οικονομικής αδυναμίας για την αλλαγή τέντας στο κλειστό γυμναστήριο (Χρ. Μωραΐτης), χωρίς καμία έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, προχώρησε στην παραπάνω παραχώρηση με «αντίτιμο» την τοποθέτηση της τέντας. Η απόφαση ελήφθη με την ψήφο της προέδρου, καθώς η ψηφοφορία ήταν (4 θετικές – 4 αρνητικές).
  4. Να μην έχουν πρόσβαση και στις δύο πισίνες του Δήμου μας τα άτομα με αναπηρία.
  5. Να μην έχουν πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρό της Πεύκης τα άτομα με αναπηρία.
  6. Να μην έχει συντηρηθεί το Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, πάγιο αίτημα των κατοίκων της Λυκόβρυσης.
  7. Να αυξήσει το κόστος συνδρομής των μελών στις υπηρεσίες του ΠΕΑΠ, ακόμη και για δραστηριότητες μικρών παιδιών.
  8. Να μην διαθέτει το διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης άδεια λειτουργίας
  9. Να μην ανανεώσει την σύμβαση εργαζόμενης στο Δημοτικό Ωδείο, οδηγώντας ουσιαστικά στην απόλυση της εργαζόμενης, που εργάζεται στο Δήμο για πολλά χρόνια.
  10. Να ενώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους όλης της αντιπολίτευσης και ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους της δημοτικής Αρχής και να εκδοθεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ της εργαζόμενης που ουσιαστικά εκδιώχθηκε με το «έτσι θέλω».
  11. Να μην αποδεχτεί την καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενο με μπλοκάκι, ο εργαζόμενος να προσφύγει στη δικαιοσύνη, να αντιδικήσει με τον εργαζόμενο το ΠΕΑΠ και ο εργαζόμενος να δικαιωθεί.
  12. Να μην λειτουργεί το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης εν μέσω πανδημίας, ενώ υπήρχε η δυνατότητα, για όσους επιθυμούσαν να αθληθούν.
  13. Να ξεσπιτώσει την «Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης» από το Δημοτικό Θέατρο.
  14. Να μην υπάρχει κανονισμός παραχώρησης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα οι αποφάσεις παραχώρησης να έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
  15. Να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση οι τουαλέτες του κοινού στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, με πλήρη έλλειψη στοιχειώδους υγιεινής.
  16. Να μην έχει αντικατασταθεί το στέγαστρο των θεατών στο δημοτικό κολυμβητήριο της Πεύκης.
  17. Να μειωθούν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου
  18. Να μην τελεστεί για πρώτη φορά ο καθαγιασμός των υδάτων κατά την εορτή των Θεοφανείων, τόσο στη Λυκόβρυση, όσο και στη Πεύκη, ευθύνη της προέδρου του ΠΕΑΠ.

Είναι μόνο αυτά τα κατορθώματα της κυρίας Νικολαροπούλου; Όχι, βεβαίως, είναι πολύ περισσότερα. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα τα θυμίσουμε σε όλους τους δημότες και κατοίκους.

Χαράλαμπος Καρανάσος και Αντώνης Χαριτάκης, τακτικά μέλη Δ.Σ. ΠΕΑΠ και μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet