Όραμα για την Αγία Παρασκευή: Είναι καθήκον όλων μας  να επιταχύνουμε τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία
efsyn.gr
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Όραμα για την Αγία Παρασκευή: Είναι καθήκον όλων μας  να επιταχύνουμε τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία

Ο φετινός εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας προστασίας του περιβάλλοντος είναι αφιερωμένος στην εξάλειψη της πλαστικής ρύπανσης.

Είναι καθήκον όλων μας  να επιταχύνουμε την μετάβαση στην κυκλική οικονομία, αυτό ισχύει και για τον  δήμος μας ο οποίος έχει μείνει πίσω στον τομέα εκμετάλλευσης των αποβλήτων.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί τον σοβαρότερο κανόνα για το μέλλον της ανθρωπότητας .

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, βρίσκεται σε προνομιακή θέση καθότι, αναπτύσσεται στις υπώρειες του Υμηττού, το προνόμιο αυτό θα το  διατηρήσουμε και θα το διαφυλάξουμε με κάθε μέσο.

Η συχνή επίσκεψή μας  στους χώρους πρασίνου ,στο βουνό, στην ύπαιθρο, στα άλση , στα πάρκα είναι το καλύτερα δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας ,  στην υγεία μας και στην ψυχική μας ανάταξη, με το πιο απλό και ανέξοδο τρόπο.

Για την παράταξή μας ΄΄ ΄Όραμα για την αγία Παρασκευή΄΄ είναι προτεραιότητα;

 – Η  διαμόρφωση αρμονικών σχέσεων των πολιτών με το δάσος του Υμηττού, που θα βασιστούν στον αμοιβαίο σεβασμό της προστασίας με την ικανοποίηση της απόλαυσής του από τους κατοίκους .

 – Να δημιουργήσουμε  επί πλέον  εισόδους,  μονοπάτια, χώρους αναψυχής και ξεκούρασης ανάμεσα στα εμπόδια που , παρεμβάλλονται μεταξύ του βουνού και του οικισμού.

            -Να  δημιουργήσουμε στις εγκαταλελειμμένες επί πολλά χρόνια εγκαταστάσεις  του ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ στη θέση <<ΠΑΤΣΙΕΣ>> στην οδό Γραβιάς, Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

           – Να  αναβαθμίσουμε  το Πάρκου Γραβιάς με στόχο την ασφαλή χρήση του από τους επισκέπτες προσφέροντας  χώρους αναψυχής, ηρεμίας  και ξεκούρασης.

          Να οργανώσουμε  χώρους ανάπαυσης, αναψυχής ξεκούρασης στα πάρκα αλσύλλια και Πλατείες.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet