Δημήτρης Καιρίδης: Η Ν.Δ. συσπειρώνει τις δυνάμεις και τη διάθεση για εθνική ανάταξη και πρόοδο και γι’ αυτό την εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Δημήτρης Καιρίδης: Η Ν.Δ. συσπειρώνει τις δυνάμεις και τη διάθεση για εθνική ανάταξη και πρόοδο και γι’ αυτό την εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη νίκη στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. O ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια στρατηγική ήττα . Ο ελληνικός λαός επέλεξε να γυρίσει σελίδα, να κοιτάξει μπροστά, να αφήσει πίσω του την κρίση και την τοξικότητά της και μαζί και τους εκπροσώπους της. Η ΝΔ συσπειρώνει τις δυνάμεις και τη διάθεση για εθνική ανάταξη και πρόοδο και γι’ αυτό την εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες.

Η ευθύνη είναι μεγάλη και η εντολή να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ούτε για θριαμβολογία ούτε για εφησυχασμό ενόψει της μεγάλης μάχης που έρχεται, όταν και θα πρέπει να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε προχθές. Για το καλό του τόπου και όλων των Ελλήνων.

Προσωπικά αισθάνομαι απέραντη συγκίνηση που 50 χιλιάδες πολίτες της βόρειας Αθήνας με “σταύρωσαν” και επέλεξαν να γίνω η δυνατή φωνή τους ΠΑΝΤΟΥ. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνή τους και δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω την εντολή τους.

Ευχαριστώ, επίσης, όλες τις φίλες και φίλους που βρέθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον όμορφο αγώνα που δώσαμε και που συνέβαλαν καθοριστικά στη νίκη μας. Συγχαίρω όλες και όλους τους συνυποψηφίους, που κόσμησαν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών, για το ήθος και την αφοσίωσή τους στον κοινό μας αγώνα καθώς και τα στελέχη των Τοπικών μας που ήταν οι αφανείς “εργάτες” της μεγάλης μας επιτυχίας.

Η Ελλάδα προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet