Δ. Καιρίδης: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης αξίζει και διεκδικεί μια πιο… βόρεια πορεία
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Δ. Καιρίδης: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης αξίζει και διεκδικεί μια πιο… βόρεια πορεία

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή του στη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης , o βουλευτής Βόρειου Τομέα της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης επιχειρεί μια γενικότερη αναφορά στον Δήμο και τις προοπτικές που ανοίγονται γι’ αυτόν στο άμεσο μέλλον.

Ειδικότερα, μέσω ανάρτησής του στο facebook ο βουλευτής αναφέρει:

«Παρευρέθηκα στη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής που πραγματοποιήθηκε, εκτάκτως, αυτή την εβδομάδα, για την ενημέρωση του από τον δήμαρχο, Στράτο Σαραούδα, για την επιτυχή απόκρουση του σχεδιασμού δημιουργίας σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Αμαρουσίου εντός των ορίων του Δήμου. Πρόθεσή μου, όπως πάντα, ήταν να ακούσω τους δημοτικούς άρχοντες και να επιβεβαιώσω ότι είμαι στη διάθεσή τους για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και την καλύτερη επικοινωνία τους με την κεντρική εξουσία. Ευχαριστώ τόσο τον δήμαρχο όσο και την πρόεδρο του Δ.Σ., Χαρίκλεια Νικολοπούλου, για την ευγενική πρόσκληση.

Η Μεταμόρφωση, γνωστή παλαιότερα ως “Κουκουβάουνες”, είναι ένας από τους 14 Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών, με περίπου 30.000 κατοίκους. Το σημερινό της όνομα το έλαβε η περιοχή το 1957 από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Παραδοσιακά, η Μεταμόρφωση ήταν εργατική περιοχή με βιομηχανική ζώνη, όμως αξίζει και διεκδικεί μια “βόρεια” πορεία και ποιότητα ζωής, όπως τα άλλα Βόρεια Προάστια του Τομέα. Έτσι, η Μεταμόρφωση εξελίσσεται και, συχνά, εξωραΐζεται και αναβαθμίζεται, θα λάβει σημαντικούς πόρους από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, που μεταξύ άλλων θα χρηματοδοτήσει την ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου της πόλης, ενώ η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου προχωρά με γρήγορο ρυθμό όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλο το Δημόσιο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet