Ερώτηση στη Βουλή για τη γραμμή 1 του Μετρό από την Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου
Φωτό: stasy.gr
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ερώτηση στη Βουλή για τη γραμμή 1 του Μετρό από την Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου

Ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την ανάγκη επέκτασης της Γραμμής 1 του Μετρό Αθηνών (Γραμμή Ηλεκτρικού), προς σύνδεση της Κηφισιάς με τη Νέα Ερυθραία κατέθεσε η βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ελληνικής Λύσης Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου.

«Ανάμεσα στα μεγάλα έργα υποδομών που έχετε έως και πρόσφατα, εξαγγείλει για την Αττική αισθητή είναι η απουσία της συγκοινωνιακής ενίσχυσης των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, ειδικότερα δε της Γραμμής 1 του αθηναϊκού Μετρό (γνωστής επίσης ως Γραμμής ΗΣΑΠ). Πρόκειται, όπως είναι γνωστό, για την παλαιότερη και ιστορική γραμμή του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, που συνδέει τον λιμένα του Πειραιά με τα Βόρεια Προάστια της πρωτεύουσας, φθάνοντας έως την Κηφισιά, διασχίζοντας προηγουμένως Δήμους της ευρύτερης περιοχής, όπως η Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο και το Μαρούσι» αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Λινάρδος Κωνσταντίνος

    Γνωρίζετε την απάντηση στο ερώτημα αυτό ; Θα είχε ενδιαφέορν να μάθουμε και την απάντηση του αρμόδιου υπουργού. (Προς ενημέρωση σας μέχρι και τον Ιούνιο απάντηση δεν υπήρχε…)

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet