Η Ν. Κεραμέως στο 5ο Χέλμειο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Η Ν. Κεραμέως στο 5ο Χέλμειο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής

«Τι ωραία συζήτηση σήμερα με τα παιδιά στο 5ο Χέλμειο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής! Μοιράστηκαν αναλυτικά τις εμπειρίες τους από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, από τις δύο βασικές θεματικές που έχουν ήδη καλύψει:

Ενσυναίσθηση – σεβασμός στον άλλον – σεβασμός στη διαφορετικότητα: μου μίλησαν για το πως είναι σημαντικό να αντιλαμβανόμαστε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός από τον άλλον, ότι άνθρωποι μπορεί να έχουν διαφορετικές παραστάσεις, βιώματα, να ζουν υπό διαφορετικές συνθήκες, για το ότι ακόμη και όταν μαλώνουμε με κάποιον φίλο μας είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε τη δική του οπτική γωνία.

Προστασία περιβάλλοντος – κλιματική αλλαγή – πρόληψη και προφύλαξη από φυσικές καταστροφές: μου μίλησαν για μία εργασία που έκαναν και δείχνει ότι το χιόνι στην κορυφή του Κιλιμάντζαρου έχει μειωθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της ανόδου της θερμοκρασίας και της κλιματικής αλλαγής, μου μίλησαν για το πόσο σημαντικό είναι να μην αφήνουμε ηλεκτρικές συσκευές άσκοπα ανοιχτές ή το νερό να τρέχει όταν πλένουμε τα δόντια μας.

Με συνεχή ανατροφοδότηση από μαθητές και εκπαιδευτικούς, θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας δεξιότητες, να τους δώσουμε περισσότερα και καλύτερα εφόδια για το παρόν και το μέλλον τους! #proxorame», σχολίασε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων – βουλευτής Βόρειου Τομέα, Νίκη Κεραμέως, που βρέθηκε στο σχολείο της Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet