ΚΚΕ: Στις εκλογές στις 25 Ιούνη στοχεύουμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά, σε ψήφους και ποσοστό!
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

ΚΚΕ: Στις εκλογές στις 25 Ιούνη στοχεύουμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά, σε ψήφους και ποσοστό!

Μαζικές συσκέψεις των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στους δήμους

  • Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με ομιλήτρια τη Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ,
  • Ηρακλείου με ομιλήτρια την Κέλλυ Παπαϊωάννου, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας
  • και Μεταμόρφωσης και Πεύκης, με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και γραμματέα της ΤΕ της Β/Δ Αθήνας.

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συζήτησαν για την πολιτική άνοδο του ΚΚΕ στις εκλογές που έγιναν και κυρίως για την οργάνωση της μάχης μπροστά στις 25 Ιούνη, ώστε το Κόμμα να βγει ακόμη πιο ισχυρό ως γνήσια εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει. Έδωσαν απάντηση στο ποσοστό της ΝΔ αναδεικνύοντας πως όταν υπάρχει στρατηγική σύμπλευση, περίπου συμπολίτευση και στήριξη της ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σε όλα τα μεγάλα μέτωπα μετά ένα μεγάλο τμήμα του κόσμου πάει ξανά στο μικρότερο κακό από την άλλη μεριά, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βρει απέναντι της έναν άφοβο λαό, οργανωμένο κίνημα και πανίσχυρο ΚΚΕ! Το δίλημμα των εκλογών για το λαό είναι ένα: ή δίνεις συναίνεση στην στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ή ενισχύεις τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση από την σκοπιά των εργατικών-λαϊκών συμφερόντων. Γιατί το ΚΚΕ αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση, μέσα και έξω από την Βουλή που θα συγκρουστεί με τη νέα κυβέρνηση όταν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα συναινούν.

Τις επόμενες μέρες χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό, οι Κομματικές Οργανώσεις, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος προχωρούν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, συσκέψεων και εξορμήσεων προκειμένου να συζητήσουν με όλους όσους στήριξαν το ΚΚΕ και νιώθουν περήφανοι για αυτήν την επιλογή τους -όπως κι οι ίδιοι λένε, αλλά και ακόμη πιο πλατιά σε κάθε άνθρωπο του μόχθου, ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί από προηγούμενες επιλογές τους, που αναγνωρίζουν στον πρωτοπόρο ρόλο του ΚΚΕ, που καταλαβαίνουν ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να συγκρουστεί με την κυβέρνηση και με την αντιλαϊκή πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet