Ο Γ. Κουμουτσάκος στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ο Γ. Κουμουτσάκος στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα

O βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος περιόδευσε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, συζητώντας με πολίτες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και εκπροσώπους των φορέων της περιοχής.

Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Τομπούλογλου, με τα μέλη της ΔΗΜΤΟ και την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, οι οποίοι και τον συνόδευσαν.

Ο κ. Κουμουτσάκος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Νέας Φιλαδέλφειας, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο και συναντήθηκε με τον διευθυντή του, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία των εμβολιασμών στην περιοχή αλλά και για τα προβλήματα των υπηρεσιών, όπως αυτό της έλλειψης μόνιμου προσωπικού. Επίσης, ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και με πολίτες.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο ΙΚΑ, όπου συνομίλησε με την προϊσταμένη και με το διοικητικό προσωπικό της υπηρεσίας.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος και τον διοικητή Ασφαλείας.

Επίσης, επισκέφτηκε τα ΚΕΠ και τα ΕΛΤΑ, όπου τον ενημέρωσαν οι διευθύντριες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις υπηρεσίες τους.

Στο δημαρχείο της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δήμαρχο, Γιάννη Βούρο, με τους αντιδημάρχους, με δημοτικούς συμβούλους, αλλά και με το προσωπικό του δημαρχείου, για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο.

Τέλος, επισκέφτηκε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου ενημερώθηκε για την πορεία του έργου και ξεναγήθηκε στους χώρους του αθλητικού σταδίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet