Περιοδεία Βαγγελιώς Πλατανιά στον Δήμο Βριλησσίων
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Περιοδεία Βαγγελιώς Πλατανιά στον Δήμο Βριλησσίων

Περιοδεία πραγματοποιήθηκε σήμερα 27.04.23 , στο Δήμο Βριλησσίων με επικεφαλής τη Βαγγελιώ Πλατανιά, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΚΕ και του Τμήματος Πολιτισμού της Κεντρικής Επιτροπής,  Οργανωτική Γραμματέας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) και µέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού και υποψήφιας με το ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

 Έγινε περιοδεία  στα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου και συνάντηση με τους εργαζόμενους. Ακολούθησε διάλογος με ερωτήματα από τη μεριά των εργαζομένων για ζητήματα εργασιακά, ακρίβειας , για τον πόλεμο στην Ουκρανία κ.α.

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο των ΟΤΑ,  ανέλυσε τη θέση του ΚΚΕ για τα προβλήματα ακρίβειας, φορολογίας λαϊκών στρωμάτων σε αντίθεση με τις απαλλαγές των εφοπλιστών, ποιο είναι το πραγματικό δίλημμα εκλογών, γιατί τώρα ΚΚΕ ! Απηύθυνε κάλεσμα να σκεφτούν αυτά που λέει το ΚΚΕ και να αξιοποιήσουν την πείρα τους από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ .Τέλος , ανάφερε ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων τόσο στην χώρα μας, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι η ελπίδα για τους εργαζόμενους, ώστε να βγουν νικητές και έφερε το παράδειγμα των κατακτήσεων των εργαζομένων στην  e-food, στους οικοδόμους και αλλού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet