Συνάντηση Δ. Καιρίδη με τον υπ. Υποδομών και Μεταφορών
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Συνάντηση Δ. Καιρίδη με τον υπ. Υποδομών και Μεταφορών

Με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου ο βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης. Θέμα της συνάντησης ήταν το πρόγραμμα των έργων υποδομών της κυβέρνησης, το οποίο εξελίσσεται με επιταχυνόμενο ρυθμό, όπως αναφέρει ο κ. Καιρίδης.

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν συμβασιοποιηθεί και έχουν ξεκινήσει έργα αξίας άνω των 4 δισ. ευρώ και μέχρι το 2023 το πρόγραμμα θα φτάσει σε έργα αξίας 13 δισ. ευρώ, «υπερκαλύπτοντας το κενό που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδικά για τη Βόρεια Αθήνα οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη δέσμευση της μη εγκατάστασης διοδίων στον κόμβο της Βαρυμπόμπης, το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Κύμης και της σύνδεσής της με την Εθνική Οδό, αλλά και τη Γραμμή 4 του μετρό.

«Η Γραμμή 4 είναι ένα από τα μεγαλύτερα εν εξελίξει έργα υποδομών στην Ευρώπη σήμερα και θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο τον συγκοινωνιακό χάρτη της Βόρειας Αθήνας, εξυπηρετώντας, τόσο τη δυτική όσο και την ανατολική της πλευρά, από το Γαλάτσι, μέχρι του Παπάγου και το Νέο Ψυχικό» επισημαίνει ο βουλευτής και προσθέτει: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει σταθερά προσηλωμένη στα έργα και όχι στα λόγια, στις μακέτες ή στα υποτιθέμενα εγκαίνια των μουσαμάδων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet