Ήρθε η ώρα της βαθιάς ανανέωσης
Γνώμες

Ήρθε η ώρα της βαθιάς ανανέωσης

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ πέτυχε τον πρώτο μεγάλο της στόχο: Μέσα από τη μεγάλη δημοτική κίνηση που δημιούργησε, συνέθεσε την εμπειρία παλαιών στελεχών με σημαντική προσφορά στην πόλη πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα για το μέλλον. Ώρα να πετύχουμε το δεύτερο μεγάλο μας στόχο: Τη βαθιά ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της πόλης. Η διάθεση πολλών νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με τα κοινά είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον της αυτοδιοίκησης στον Δήμο μας.

Ανοικτή επιστολή του Μανώλη Γραφάκου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η δημιουργία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ αποτελεί τη μεγαλύτερη αυτοδιοικητική εξέλιξη στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Όλοι εμείς, οι συνιδρυτές της, αντιληφθήκαμε ότι οι απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνολικά, αλλά και ειδικότερα στην πόλη μας, επιβάλλουν να συνεργαστούμε πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα για το μέλλον της πόλης μας. Αντιληφθήκαμε ότι δεν περισσεύει κανείς από αυτή την προσπάθεια.

Ο κάθε ένας από εμάς έκανε την δική του υπέρβαση. Το εγχείρημα αυτό πέτυχε. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι πραγματικότητα και έχει σήμερα στις τάξεις της πολλούς πετυχημένους ανθρώπους που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στα κοινά της πόλης μας τα προηγούμενα χρόνια, μέσα από διαφορετικές πορείες και διαδρομές. Το εγχείρημα αυτό το ακολούθησαν και πάρα πολλοί νέοι συμπολίτες μας, αλλά και συμπολίτες μας που ασχολούνται με τα κοινά για πρώτη φορά.

Πλέον ήρθε η ώρα για το νέο μεγάλο στόχο: Τη βαθιά και ουσιαστική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της πόλης μας. Ήρθε η ώρα η εμπειρία να στηρίξει την ανανέωση. Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσει η νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών και η παλαιότερη γενιά να τους βοηθήσει με τις γνώσεις και την πλούσια εμπειρία της. Πολλοί παλαιοί αυτοδιοικητικοί έχουν επιλέξει να μην συμμετέχουν σε αυτές της εκλογές, στηρίζουν όμως τη νέα προσπάθειά μας και θα είναι κοντά μας, με την εμπειρία τους και τη γνώση τους, μετά τις εκλογές όταν η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα έχει την ευθύνη των δημοτικών υποθέσεων για την περίοδο 2014 -2019. Κάποιοι παλαιοί αυτοδιοικητικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και θα συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές για τελευταία φορά προκειμένου να βοηθήσουν ενεργότερα την ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της πόλης και να συμβάλλουν στην ομαλή μετάβαση των δημοτικών υποθέσεων στην επόμενη γενιά.

Η νέα γενιά στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης έρχεται ομαλά μέσα από τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ φέρνοντας ελπίδα για το μέλλον.

Πιστεύω ότι κάθε αυτοδιοικητικό στέλεχος από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, με πολύχρονη παρουσία, εμπειρία και προσφορά στην πόλη, είναι σε θέση σήμερα να αντιληφθεί ότι η ώρα της ανανέωσης έρχεται και θα πράξει ανάλογα. θα βοηθήσει δηλαδή στην ανάδειξη νέων συμπολιτών μας που μπορούν να φέρουν φρεσκάδα και ανανέωση ιδεών, κάτι που είναι απολύτως εμφανές ότι το έχει ανάγκη η κοινωνία μας σήμερα.

Ο Μανώλης Γραφάκος είναι πρώην δήμαρχος Μελισσίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ-ΠΕΝΤΕΛΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet