Αποχαιρετιστήρια επιστολή Κ. Κανελλάκη
Γνώμες

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Κ. Κανελλάκη

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, πολίτες του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, αιρετοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού και της τοπικής κοινωνίας.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κανελλάκης*

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για αυτήν την αξέχαστη, δημιουργική και ανθρώπινη συνεργασία που είχαμε από τον Γενάρη του 2011 μέχρι σήμερα. Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω γιατί με τη στήριξή σας, μου δώσατε την δυνατότητα να κάνω ένα υπέροχο ταξίδι που θα μου μείνει αξέχαστο… Η επαφή μαζί σας, η γνώση των προβλημάτων και των αναγκών της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Αττικής, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν μια πλούσια και χρήσιμη εμπειρία.

Η όποια μικρή συμβολή μου στο έργο της περιφέρειας Αττικής που έφερνε ανακούφιση σε συμπολίτες μας με γέμιζε με ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ικανοποίησης και χαράς που δεν ανταλλάσσεται.

Πιστεύω ότι πετύχαμε πολλά, ένα ξεκίνημα για κάτι καλύτερο, μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Δεν επανεκλεγήκαμε οριακά και αυτό όχι γιατί η κοινωνία της Αττικής δεν αναγνώρισε το έργο μας. Δεν νιώθω ότι ηττηθήκαμε. Μια παράταξη ηττάται όταν δεν φανεί αντάξια των προσδοκιών της κοινωνίας, ανίκανη να δημιουργήσει και ανάξια των προβλημάτων που όφειλε να λύσει. Δεν νικήσαμε οριακά γιατί αρκετοί πολίτες ενώ πίστευαν στο έργο μας και θεωρώντας ότι ο Σγουρός και η παράταξη του ήταν σίγουροι νικητές, θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα στη κυβέρνηση, ταυτίζοντας κακώς την παράταξη μας, με την κυβερνητική πλειοψηφία.

Όμως δεν νικήσαμε οριακά γιατί κι εμείς κάναμε λάθη σε επιλογές και τακτικές κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν νικήσαμε οριακά, γιατί όντας σίγουροι για τη νίκη μας δείξαμε ένα απαράδεκτο εφησυχασμό, γεγονός που δυσαρέστησε τους πολίτες. Προσωπικά θα συνεχίσω αυτό που προσπαθούσα πάντα να είμαι, ένας ενεργός πολίτης, τώρα με περισσότερη εμπειρία, γνώσεις και ευθύνη. Θα συνεχίσω να νοιάζομαι για την κοινωνία που ζω και τα προβλήματα της, που είναι και δικά μου προβλήματα. Θα συνεχίσω να πορεύομαι πάντα με το ίδιο συναίσθημα που πάντα ένιωθα, ότι η χαρά και η λύπη του διπλανού μου είναι και δική μου χαρά ή λύπη αντίστοιχα.

Τέλος για το καλό της Αττικής και της κοινωνίας εύχομαι κάθε επιτυχία στην νέα περιφερειακή αρχή.

Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση

* Απερχόμενος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet