«Δεν ξεχνώ – Σκέπτομαι – Αποφασίζω»
Γνώμες

«Δεν ξεχνώ – Σκέπτομαι – Αποφασίζω»

Δεν ξεχνώ – Σκέπτομαι – Αποφασίζω

Μιλτιάδης Έβερτ: δήμαρχος Αθηναίων, μετά;
Ντόρα Μπακογιάννη: δήμαρχος Αθηναίων, μετά;
Δημήτρης Αβραμόπουλος: δήμαρχος Αθηναίων, μετά;

Σας θυμίζει κάτι;

Γράφει ο Ανδρέας Στεφόπουλος*

Νομίζετε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου εξυπηρετεί σήμερα τα συμφέροντα των δημοτών του;

Σκεφτείτε το.

Μήπως ο σκοπός του είναι, όπως φάνηκε και πριν τις εκλογές, η συμμετοχή του στην κεντρική πολιτική σκηνή πιθανόν σαν βουλευτής ή υπουργός, όπως το κατήγγειλε ο υπουργός Υγείας σε τηλεοπτική εκπομπή;

Μήπως ο σκοπός του είναι να βάψει τον χάρτη, το βράδυ των εκλογών, με μπλε χρώμα και να μας πούνε τα Megala κανάλια ότι ο λαός συμφωνεί με την πολιτική που εφήρμοσαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ;

Εμείς, η πιο σοβαρή ενωτική δημοτική κίνηση που παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια στο Μαρούσι, σας λέμε ότι οι εκλογές αυτές είναι κυρίως αυτοδιοικητικές αλλά και πολιτικές.

Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες των κατοίκων, ενισχύοντας ουσιαστικά τις δομές αλληλεγγύης, ώστε ο Δήμος να βρίσκεται σε όλες τις γειτονιές, με πραγματική παρουσία και υπηρεσίες που μένουν στους δημότες, χωρίς να εξανεμίζονται σε έργα βιτρίνας και φωτογραφίες δήθεν φιλανθρωπίας.

Η δημιουργία Δημοτικής Επιτροπής Αναφοράς σε επίπεδο αντιδημάρχου, με ετήσιο προγραμματισμό και απολογισμό, όπου θα απευθύνονται όλοι οι δημότες, επιβεβαιώνει τις προθέσεις μας, έτσι ώστε κανένας δημότης να μην είναι μόνος του την περίοδο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Η αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών και η δημιουργία νέων δομών, όπου δεν υπάρχουν, των Βρεφονηπιακών Σταθμών – Κοινωνικού Πολυϊατρείου και Φαρμακείου – Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης – Προγράμματος Βοήθειας στο Σπίτι – ΚΑΠΗ – ΑμεΑ – Δομών Στήριξης Γυναικών – Φροντιστηρίου Εθελοντών Καθηγητών,  όπως αναλυτικά εμπεριέχονται στο πρόγραμμά μας, είναι οι προτάσεις σε όλους και σε καθένα ξεχωριστά δημότη Αμαρουσίου.

Η ανεργία που είναι το σημαντικότερο πρόβλημα των Μαρουσιωτών και μάλιστα των νέων σε ηλικία, είναι πολύ ψηλά στο πρόγραμμά μας, με συγκεκριμένες δράσεις.

Η θεσμοθέτηση κινήτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας, η δημιουργία δημοτικού φορέα και μητρώου ανέργων, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμά μας  είναι δέσμευση και ένα από τα πρώτα βήματα που θα υλοποιηθούν.

Η ενεργή συμμετοχή όλων μας για την υλοποίηση του προγράμματός μας πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία για να νικήσουμε την μοναξιά, την απελπισία και την κατάθλιψη που μας έχουν επιβάλει οι πολιτικές του μνημονίου.

Αποφασίστε!

Η υποστήριξη του συνδυασμού μας ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, με δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, θα είναι πράξη ευθύνης για σας και τα παιδιά σας.

*Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το Μαρούσι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet