Άλλη μία ανατροπή για τη Santa
Αθλητισμός

Άλλη μία ανατροπή για τη Santa

Συνέχεια στις νίκες για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που επικράτησε με σκορ 2-1 της ομάδας του Θριάμβου Χαιδαρίου.

Η Santa, για μια ακόμα φορά στα τελευταία παιχνίδια, βρέθηκε πίσω στο σκόρ με το τέρμα του Τσαγιάννη στο 20ό λεπτό του αγώνα, που διαμόρφωσε το 0-1 το οποίο ήταν και το σκόρ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ανέβασε την αποδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσώνης και κέρδισε ο Κράσι. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Θριάμβου έμεινε με δέκα παίχτες, καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό ο Νταουτάι ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, περνώντας ολη την άμυνα του Θριάμβου και διαμόρφωσε το 2-1. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, ενώ στο 70ό λεπτό ο Κράσι είχε δοκάρι για τη Santa.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ανέβηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 21 βαθμούς.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Β. Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Τριανταφύλλου, Βελέντζας, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Μυλωνάς (46′ Νταουτάι), Καφετζής (68′ Τσοπανάκος), Κράσι, Καρβούνης, Ξηντάρας (80′ Μπότης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χ. Κιούρκος): Παπαδιώτης, Μπάκας Α. (80′ Σκεπετάρης), Χατζής, Θανόπουλος, Τσιούλος Π., Πατέλης, Τσαγιάννης, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (70′ Μπάκας Π.), Αποστολόπουλος (54′ Σκυριώτης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet