Έναρξη νέων προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού από τον ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Έναρξη νέων προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού από τον ΠΑΟΔΑΠ

Την έναρξη νέων προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΔΑΠ επισημαίνει τα εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους δημότες Αγίας Παρασκευής ότι ο Οργανισμός μας εμπλουτίζει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του ΠΑΟΔΑΠ για το έτος 2018-19 με την προσθήκη τριών νέων.

Πιο συγκεκριμένα θα λειτουργήσει η αίθουσα μυικής ενδυνάμωσης (βάρη), που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής (οδού Νότου), υπό την επίβλεψη πτυχιούχων φυσικής αγωγής, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8:00 – 21:00, και απευθύνεται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες καθώς και σε νέους.

Επιπρόσθετα θα λειτουργήσουν νέα δωρεάν προγράμματα άθλησης, με τη χρήση εξωτερικών οργάνων άθλησης που βρίσκονται σε ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Σταύρος Κώτσης» – πρώην Στρατόπεδο «Σπυρούδη», από τις 08:00-11:00 και 16:00-20:00, τα οποία απευθύνονται σε άτομα Τρίτης Ηλικίας, ενήλικες, νέους και παιδιά.

Τέλος, ο Οργανισμός και αυτή τη χρονιά θα ενισχύσει τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, με τη διάθεση πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής, για την πραγματοποίηση προγραμμάτων προσχολικής μουσικοκινητικής αγωγής, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, εντός του σχολικού ωραρίου.

Η διαδικασία προσλήψεως των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής είναι με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και τα προγράμματα θα λειτουργήσουν έως και τον μήνα Ιούλιο.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.paodap.gr ή να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΠΑΟΔΑΠ τηλεφωνικά στο 210 6002223, ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet