Ήττα για γυναίκες και κορασίδες του ΓΣΑΠ, νίκη για τα μίνι
Αθλητισμός

Ήττα για γυναίκες και κορασίδες του ΓΣΑΠ, νίκη για τα μίνι

Βαριά ήττα για την ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 στο γήπεδο του Μοσχάτου, καθώς έχασε από τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου με σκορ 71-62.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δέχθηκε 18 και 19 πόντους στο α΄ και β΄  δεκάλεπτο και 23 στο γ΄, στο οποίο ανταπέδωσε μόνον 5 πόντους. Η ομάδα ουσιαστικά δεν υπήρχε στο παρκέ στο γ΄ δεκάλεπτο. Στο δ΄ δεκάλεπτο, στο οποίο μπήκε με 16 πόντους διαφορά σε βάρος της, έγινε μια απελπισμένη προσπάθεια για ανατροπή της κατάστασης και η διαφορά έφτασε προσωρινά στους -6, αλλά μέχρις εκεί.

Το τελικό σκορ είναι δίκαιο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, η οποία δίνει τα συγχαρητήριά της στο Π. Φάληρο για την νίκη του, και σημειώνει ότι η ομάδα του έχασε μόνη της τον αγώνα, από μια ομάδα που θα μπορούσε να κερδίσει, αν έδειχνε στοιχειώδη σοβαρότητα και έπαιζε την άμυνα που σε άλλα παιχνίδια έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει.

Επόμενος αγώνας για τις γυναίκες του ΓΣΑΟ με τον Έσπερο Πάτρας στο Κοντόπευκο την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στις 13:30.

Δεκάλεπτα: 18-15, 19-24, 23-05, 11-18.

Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ (Κούτσης): Παναγιωτουνάκου 9(1), Καβαλλάρη, Νεαρχάκου 2, Πριονά 7, Δεγαΐτη, Μοίρα 7, Μουστάκα 10(1), Ψωμά 9, Τζάμου, Κατσιμάρδου 4, Χαϊκάλη 22(3), Ψυχογιού 8.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα, Κοντογιάννη 1, Χαρίτου, Τσιαδή 10, Κανιαδάκη, Βελούδου 7(1), Λωσταράκου 8, Καζαντζίδου 14(1), Καράμπελα, Γιουκάκη 19(3), Κούκη 1, Μερισιώτη 2.

Β.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΓΣΑΠ : 58-48

Οι κορασίδες, ηττήθηκαν επίσης με σκορ 58-48 από τον Α.Ο. Πεύκης.

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής μπήκαν με διστακτικότητα και σε αυτόν τον αγώνα. Μία μικρή ανάκαμψη φάνηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο αφήνοντας την ομάδαπίσω 8 πόντους στο τέλος του  ημιχρόνου. Οι άστοχες βολές ήταν αρκετές και στο τρίτο δεκάλεπτο η Αγία Παρασκευή έμεινε πολύ πίσω στο σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ξύπνησε το πείσμα και η αποφασιστικότητα των κοριτσιών, αλλά ο χρόνος πλέον δεν ήταν με το μέρος τους και έχασαν μειώνοντας τη διαφορά στους 10 πόντους.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις κορασίδες το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, στις 19:30, στο Κοντόπευκο με  αντίπαλη ομάδα την ομάδα του Ζωγράφου.

Δεκάλεπτα: 17-08, 15-16, 21-06, 05-18.

Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ (Ανδριανοπούλου): Βουλκίδη, Μικροπούλου Μ., Σίμου, Κυριακοπούλου, Σκρέμπου, Σπίνουλα, Κυριακοπούλου Α, Σπανού, Λάζου, Σίμου Α., Σπίνουλα Δ.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου, Αργυρίου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Παπαμελετίου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Νίκη, όμως για τα μίνι του ΓΣΑΠ επί του Α.Ο. Πικερμίου Αετός με σκορ 52-18, τα οποία πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους

Αν και ξεκίνησαν κάπως χαλαρά, στη συνέχεια διόρθωσαν την επίθεση και άσκησαν περισσότερη πίεση στην άμυνα, χαρίζοντας όμορφες φάσεις στο κοινό που παρακολουθούσε.

Επόμενος αγώνας για τα μίνι του ΓΣΑΠ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 15, στις 17:30, στο γήπεδο Αγίου Νικολάου Παλλήνης με αντίπαλο τον Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης.

Δεκάλεπτα: 8-7, 17-6, 10-2, 17-3.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου – Γιουκάκη): Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Μηνδρινού, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Κωλέτση.

Α.Ο. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΕΤΟΣ (Βαρελάς): Πιταρά, Χαζήρα, Αλεξανδράκη, Φελούρη,Νικολοπούλου,Γκαδάνη, Αποστόλου Σ., Αποστόλου Α., Ξηντάρα, Παλάσκα, Ζαχαράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet