Αγία Παρασκευή: Την επαναλειτουργία κυλικείου στο κλειστό του Κοντοπεύκου ζητεί ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ
Αθλητισμός

Αγία Παρασκευή: Την επαναλειτουργία κυλικείου στο κλειστό του Κοντοπεύκου ζητεί ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ

Την επαναλειτουργία κυλικείου στο κλειστό του Κοντοπεύκου ζητεί ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠΜάκης Τάρλας, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρο Παπασπύρο.

Ο κ. Τάρλας αναφέρει σχετικά:

«Κύριε πρόεδρε σαν γραμματέας της ΚΑΠ και πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ παίρνω την πρωτοβουλία να θίξω ένα πρόβλημα που υφίσταται στο κλειστό του Κοντοπεύκου. Τα τελευταία χρόνια σταμάτησε να λειτουργεί το κυλικείο εντός του του γηπέδου. Καθημερινά εισέρχονται στον χώρο για προπονήσεις εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από τα δύο σωματεία μπάσκετ της πόλης. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται αρκετοί αγώνες μπάσκετ των ομάδων μας με άλλα σωματεία της Αττικής, αλλά και από επαρχία. Οι αποστολές των άλλων ομάδων, οι αθλητές μας, οι γονείς των αθλητών και οι φίλαθλοι φτάνοντας στο γήπεδο δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ούτε ένα μπουκαλάκι νερό, δεν υπάρχει και κατάστημα σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο.

Η επαναλειτουργία του κυλικείου κρίνεται επιβεβλημένη. Εκτός το ότι θα δείξουμε σαν πόλη και σαν αθλητικοί οργανισμοί μια καλή εικόνα στους επισκέπτες, θα δοθεί και σε έναν συμπολίτη μας η δυνατότητα να έχει ένα εισόδημα. Θα σας παρακαλούσα το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ αλλά και αν χρειαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Χώροι υπάρχουν και χρησιμοποιούνται ως αποθήκες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet